Makine Haber

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nde bayrağı Şahan Eçin devraldı

2008 yılından beri Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nde Başkanlık görevini yürüten Şamil Özoğul ve Yönetim Kurulu üyelerinin yeniden aday olmadığı Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, Şahan Eçin başkanlığındaki tek liste görevi devraldı.

  • 13 Nisan 2021
Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nde bayrağı Şahan Eçin devraldı

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nin (UKUB) 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirildi. 2008 yılından beri UKUB’ta Başkanlık görevini yürüten Şamil Özoğul ve Yönetim Kurulu üyelerinin yeniden yönetime aday olmadığı Seçimli Genel Kurul’da, Şahan Eçin başkanlığındaki tek liste görevi devraldı.
Şahan Eçin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “10. dönem olarak bizlere emanet edilen bu önemli görevi başta siz değerli dostlarımızın desteği ile en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağımızı öncelikle ifade etmek isterim. 2002 yılından bu yana başta kurucu Başkanımız Fahrettin Gülener ile son Başkanımız Şamil Özoğul olmak üzere, bu süreçte emeği geçen tüm kıymetli başkanlarımıza ve yönetimde görev almış üyelerimize teşekkür ve şükranlarımızı şahsım ve Yönetim Kurulu adına iletmek isterim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ