Makine Haber

Fanuc, Tamir Merkezi’nin kapasitesini beş kat büyütecek

Bir yıl tamir garantisinin yanı sıra yüzde 100 orijinal yedek parça ve yüksek hassasiyet garantisi vadeden Fanuc Türkiye Tamir Merkezi’nin kapasitesini büyütmek adına çalışmalar yürüten Fanuc, 2024 yılında Sancaktepe’de açacağı yeni fabrika yatırımı dahilinde mevcut Tamir Merkezi’ni beş kat büyütecek.

  • 20 Aralık 2023
Fanuc, Tamir Merkezi’nin kapasitesini beş kat büyütecek

Dünyanın önde gelen fabrika otomasyonu üreticilerinden Fanuc’un Türkiye’deki uzun soluklu stratejisi doğrultusunda 2020 yılında hizmete aldığı Tamir Merkezi, satış sonrası hizmetin güvencesiyle ürünlerin arıza tespiti, tamiri ve teslimatını uzman ekiplerce en hızlı şekilde gerçekleştiriyor. 500 metrekarelik bir alanda hizmet veren ve Fanuc’un Avrupa’daki Tamir Merkezi ile birebir konsepte sahip merkezde; CNC makinelerde bulunan servo motor, sürücü, kart ürünlerine ek olarak Fanuc robotlarında mevcut servo motor, sürücü, kart ve teach pendant gibi ürünlerin tamiri yapılıyor.

Yiğit: “Geniş kapsamlı çözüm üretiyoruz”
Sanayide yapılan yatırımların bir getirisi olarak otomotiv, otomotiv yan sanayi, medikal ve seri imalat gibi öncü sektörlerin yüksek iş hacmiyle çalıştığını belirten Fanuc Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Fabrika otomasyonu ve robot yatırımlarının Türkiye’de mevcut durumu oldukça sevindirici. Firmaların bu alana yaptığı yatırımın sekteye uğramaması adına satış sonrası hizmetin de büyük payı bulunuyor. Biz de ülkemizdeki firmalara sunduğumuz servis, bakım, eğitim ve retrofit gibi satış sonrası hizmetlerle sanayiyi destekleyip geniş kapsamlı çözüm üretiyoruz. Bu anlayış doğrultusunda hizmete sunduğumuz Fanuc Türkiye Tamir Merkezi de zaman ve maliyet kayıpları yaşatan, profesyonellikten uzak çözümler yerine Fanuc kalitesinde profesyonel, hızlı ve ekonomik tamir hizmetini sunuyor. Bununla birlikte müşterilerimiz üretimdeki kayıplarını minimize ederken verimliliklerini ve kazançlarını da artırıyor” dedi.

“Minimum duruş süresini garanti ediyoruz”


Hızlı tespit, teklif, tamir ve teslimat süreci sayesinde minimum duruş süresini garanti ettiklerini ifade eden Yiğit, Fanuc Türkiye Tamir Merkezi’nin sunduğu avantajlara dair şunları söyledi: “Merkezimizde rekabetçi fiyatların yanında rakipsiz kaliteyi de garanti ediyoruz. Nitekim ürünün tamirini orijinal üretici tarafından belirtilen güncelleme ve geliştirmeler ile yapıyoruz. Bu noktada ise tamir sürecimizin olmazsa olmazını yüzde 100 orijinal yedek parça kullanımı oluşturuyor. Teknik ekibimiz, uzmanlaşmış test ekipmanlarını kullandığı süreç boyunca yalnızca tamirle yetinmiyor, otomatik temizleme ve boyama işlemini de gerçekleştiriyor. Tamir ettiğimiz ürünleri de yenilenmiş olarak sıfır kutusunda bir yıl ürün garantisi ile teslim ediyoruz. Amacımız, Fanuc kalitesini satış anı ve kullanım süresinin yanı sıra satış sonrası süreçte de sürdürülebilir kılmak.”

“Kapasitemiz ciddi ölçüde artacak”
Fanuc Türkiye Tamir Merkezi’nin daha üst seviye hizmet sunması adına geliştirileceğini açıklayan Teoman Alper Yiğit, “Sancaktepe’de 2024 yılında devreye alacağımız yeni fabrika ve teknoloji merkeziyle birlikte kapasitemiz de ciddi ölçüde artacak. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümü üretmek ve onların global rekabette öne geçmesini sağlamak için faaliyete başlayacak yeni binamızda Tamir Merkezi’miz beş kat daha büyük bir hacim ve kapasiteye sahip olacak. Böylelikle biz de aynı anda çok daha fazla müşterimize hizmet sunacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ