Makine Haber

Çelik: “GIFA Fuarı’nda uzun vadeli iş birlikleri kurmayı hedefliyoruz”

Türkiye’de toz toplama sistemleri ve dökümhanelerin tozsuzlaştırılması alanında pazar lideri olduklarını aktaran Bomaksan Satış & İş Geliştirme Direktörü Erinç Çelik, GIFA Fuarı’nda Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarındaki müşterilerine özel çözümlerini tanıtacaklarını söyledi.

  • 23 Mayıs 2023
Çelik: “GIFA Fuarı’nda uzun vadeli iş birlikleri kurmayı hedefliyoruz”

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 12-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 15. GIFA Fuarı, tüm dünyadan döküm sektörü temsilcilerini bir araya getirecek. Endüstriyel hava filtrasyonu alanında faaliyet gösteren Bomaksan, fuarda toz toplama sistemleri konusundaki uzmanlığının yanı sıra 30 metrekare standında özel çözümlerini de ziyaretçilerine tanıtacak.

“Türkiye’de pazar lideriyiz”
Fuarda Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarındaki müşterilerine özel çözümlerini tanıtacaklarını ve iş birliklerini artıracaklarını söyleyen Bomaksan Satış & İş Geliştirme Direktörü Erinç Çelik, “GIFA Fuarı’nda geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi yine müşterilerimizle yakın temas halinde olmayı ve uzun vadeli iş birlikleri kurmayı hedefliyoruz. Bomaksan olarak, Türkiye’de toz toplama sistemleri ve dökümhanelerin tozsuzlaştırılması alanında pazar lideriyiz. Bu alanlardaki liderliğimizi sürdürmek, müşterilerimize özel çözümler sunmak, iş birliklerimizi attırmak, bilgi ve tecrübelerimizi Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarlarına aktarmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda fuar gibi etkinliklere katılarak, sektördeki yenilikleri takip edebiliyor ve müşterilerimizle yakın temas halinde olabiliyoruz. Fuarda, potansiyel müşterilerimiz arasında dökümhaneler ve çelikhaneler gibi endüstriyel sektörlerde faaliyet gösteren firmalar da yer alacak. Faaliyetlerimiz hakkında detaylı bir bilgi vermek, çalışmalarımızı daha yakından görmek isteyen herkesi standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ