Makine Haber

Pilz, düzenleyeceği sanal fuarda ürün ve hizmetlerini sergileyecek

Pilz, 2020 fuarlarında müşterileriyle buluşturmayı planladığı; endüstriyel koruma, sensör teknolojisi, Endüstri 4.0 ve akıllı lojistik konularındaki en son endüstri trendlerini kapsayan ürün ve hizmetlerini, 26-28 Mayıs tarihlerinde web sitesi üzerinden gerçekleştireceği sanal fuarla müşterilerinin ilgisine sunacak.

  • 12 Mayıs 2020
Pilz, düzenleyeceği sanal fuarda ürün ve hizmetlerini sergileyecek

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi birçok sektör fuarının ertelenmesini veya iptal edilmesine neden oldu. Ancak söz konusu süreç, dijitalleşmenin önemini ve teknolojik dönüşümde kilit rol oynadığını bir kez daha gösterdi.
Emniyet otomasyonunun mucidi olan Pilz’in, personel, müşteri ve ziyaretçilerin sağlığı ve emniyetini 1 numaralı önceliği haline getirerek önemli bir etkinliğe imza atacağını ifade eden yetkililer, “2020 yılındaki fuarlarda müşterilerimizle buluşturmayı planladığımız; endüstriyel koruma, sensör teknolojisi, Endüstri 4.0 ve akıllı lojistik konularındaki en son endüstri trendlerini kapsayan ürün ve hizmetlerimizi, 26-28 Mayıs tarihlerinde web sitemiz üzerinden gerçekleştireceğimiz sanal fuarla müşterilerimizin ilgisine sunacağız” diye konuştular.
Almanca ve İngilizce dil desteği ile gerçekleştirilecek etkinliğe ziyaretçilerin kendi yerel zaman dilimlerinde katılabileceklerini kaydeden yetkililer, sözlerini şöyle noktaladılar: “Fuar kapsamında ziyaretçileri, gerçek zamanlı sohbet etme ve konferans sonrası gerçek bir toplantı düzenleme şansına sahip oldukları zengin bir konferans programı da bekliyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ