Makine Haber

PaintExpo ve Surtech Eurasia için geri sayım başladı

PaintExpo’nun Avrasya ayağı olan PaintExpo Eurasia 2019 ile Uluslararası Yüzey İşlem ve Galvaniz Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia 2019, 7-9 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

  • 01 Kasım 2019
PaintExpo ve Surtech Eurasia için geri sayım başladı

Endüstriyel kaplama teknolojileri fuarı olan PaintExpo’nun Avrasya ayağı olan PaintExpo Eurasia 2019 ile Uluslararası Yüzey İşlem ve Galvaniz Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia 2019, 7-9 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinlikler; sektörlerinin önde gelen firmalarını, sektörel dernekleri, resmi kurum ve ticaret odalarının yöneticilerini, çeşitli ülkelerden gelen alım heyetleri ile yerli ve yabancı ziyaretçileri bir araya getirecek.

“Pek çok alana hitap ediyor”
Ürünlerin, yüzey işlem ve endüstriyel kaplama teknolojileri ve uygulamaları ile son halini aldığını anlatan yetkililer, “Aynı ürünün daha güzel görünüşüyle ve fonksiyonel kullanımıyla yaratılan bu katma değer, markalara hayat veriyor ve kendimizle bütünleştirdiğimiz ürünler ortaya çıkıyor. Günümüzde hayatın her alanına dokunan endüstriyel kaplama teknolojileri, temel olarak otomotiv sektörü yan sanayiinden demir yollarına, havacılık sektöründen beyaz eşya sektörüne kadar pek çok alana hitap ediyor” dediler.

“Her geçen gün yeni gelişmeler oluyor”
Yüzey işlem ve endüstriyel kaplama teknolojilerinin kullanımı ve uygulanması aşamasında, dünyada ve Türkiye’de her geçen gün yeni gelişmeler olduğunu vurgulayan yetkililer, şöyle konuştular: “PaintExpo Eurasia ve Surtech Eurasia; güncel sektörel gelişmelerin ve yeni teknolojilerin nabzını tutmak, yeni anlaşmalar ve işbirliklerine olanak sağlayarak sektörün ilerlemesine öncülük etmek misyonuyla organize ediliyor. Etkinliklere, 20’nin üzerinde ülkeden 100’ün üzerinde uluslararası ölçekte sektöre yön veren katılımcı firma ve Türkiye ile birlikte Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’den 5 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçinin katılması bekleniyor. PaintExpo Eurasia 2019, Alüminyum Yüzey İşlem Derneği (AYİD) ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından destekleniyor. Surtech Eurasia 2019 ise, Genel Galvanizciler Derneği’nin (GALDER) desteği ile düzenleniyor.”

Yaman: “Sektörün lider firmaları katılıyor”
Fuarların organizasyonunu gerçekleştiren Artkim Fuarcılık Genel Direktörü Cengiz Yaman, yüzey işleme ve endüstriyel kaplama sektörlerinin gelişen teknoloji ile birlikte tüm dünyada öneminin arttığını belirtti. Yaman, şöyle konuştu: “Avrasya Bölgesi’nin her iki sektör için de tek buluşma noktası olan fuarlarımıza dünya ve Türkiye’den sektörün liderleri katılıyor. Ürün alırken dokunarak ve görerek alışveriş yapma alışkanlığına sahip olan bir ülke olarak, bizim ürünlerle duygusal bağımızı oluşturan bu iki sektörün liderlerini uluslararası ziyaretçiler ile profesyonel bir platformda bir araya getiriyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ