Makine Haber

Teksan Jeneratör, ABD’de katıldığı fuarda ürünlerini sergiledi

Amerika pazarından aldığı payı artırmayı hedefleyen Teksan Jeneratör, dünyanın pek çok bölgesinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan Power-Gen Fuarı’nda, UL sertifikalı jeneratör seti ve mobil aydınlatma kulesini sergiledi.

  • 09 Aralık 2019
Teksan Jeneratör, ABD’de katıldığı fuarda ürünlerini sergiledi

New Orleans’ta düzenlenen Power-Gen Fuarı’na katılan firmalar, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara ürünlerini tanıtma fırsatının yanı sıra, önemli iş bağlantıları gerçekleştirme şansı da yakaladılar. UL sertifikalı ürünü ile dikkat çeken ve Amerika pazarından aldığı payı artırmayı hedefleyen Teksan Jeneratör, etkinlikte mobil aydınlatma kulesini de sergiledi.

Tuncer: “Power-Gen Fuarı’nda büyük ilgi gördük”


Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer, şunları söyledi: “Kesintisiz güç çözümlerimiz 130’dan fazla ülkede tercih ediliyor. Mevcut pazarlarımızdaki payımızı artırmak ve yeni pazarlara açılmak global şirket vizyonumuzun olmazsa olmazı. Bu bağlamda, sektörümüz ile ilgili önemli organizasyonlarda mutlaka yer alıyoruz. Bu organizasyonların en önemlilerinden biri de Power-Gen Fuarı. Etkinlikte, ABD’nin en prestijli ürün kalite ve güvenliği sertifikası olarak tanımlanan UL sertifikalı ürünlerimiz ile yer aldık ve büyük ilgi gördük. Power-Gen Fuarı hem ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak, hem de yeni iş bağlantıları kurmak açısından çok verimli geçti.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ