Makine Haber

Cadem, 3DExperience Forum İstanbul’da bulut çözümlerini anlattı

1998 yılında faaliyetlerine başlayan Cadem, başta otomotiv, havacılık ve savunma sanayii olmak üzere Türkiye’nin pek çok sektörüne yenilikçi teknolojiler getirerek, kurumların geleceklerini yaratma sürecinde çözüm ortağı olarak yer alıyor.

  • 11 Kasım 2019
Cadem, 3DExperience Forum İstanbul’da bulut çözümlerini anlattı

Türkiye’de Dassault Systémes’in en büyük iş ortaklarından biri olan Cadem, 6 Kasım 2019’da gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir Bir İş’ temalı Dassault Systémes 3DExperience Forum’da yer aldı.
Dijital dönüşüm alanında çalışmalar yapmak üzere 1998 yılında kurulan Cadem, başta otomotiv, havacılık ve savunma sanayii olmak üzere Türkiye’nin pek çok sektörüne yenilikçi teknolojiler getirerek, kurumların geleceklerini yaratma sürecinde çözüm ortağı olarak yer alıyor.

Kademli: “Uzun yıllardır Dassault Systémes ailesinin bir parçasıyız”
Uzun yıllardır Dassault Systémes ailesinin bir parçası olduklarını ifade eden Cadem PLM Genel Müdürü Nedret Kademli, endüstriyel süreçlerde önemli bir değişim ve dönüşümün yaşandığını aktardı. Kademli, şöyle konuştu: “Dassault Systémes ailesinin bir parçası olarak hem teknolojik gelişmeleri, hem de bunların müşterilerimiz tarafındaki yansımalarını en yakından görenlerdeniz. Hiç kuşkusuz, geldiğimiz noktada özellikle yazılım altyapısı artık en önemli değer olarak karşımıza çıkıyor. Dijital süreçleri bir sonraki boyuta taşıyan bulut çözümleri sayesinde artık sunucu yatırımı, sunucu bakımı ve onarımı ile IT personeli ihtiyacı gibi maliyetlerin çok ciddi bir şekilde düşürüldüğü ortada. Ayrıca, sunucu güncellemesi gerektirmeden esnek lisanslama sistemi gibi özelliklerle toplam sahip olma maliyetlerine de önemli katkı sağladığı açık. Kullanıma başlama süresi çok kısa olan ve en yeni teknolojilerden yararlanılmasına imkân veren Dassault Systémes’in 3DExperience Cloud platformu müşterilerimiz için mükemmel bir altyapı. Böylece; hem her zaman güncel kalacaklar, hem de 7 gün 24 saat destek alabilecekler” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ