Makine Haber

KCK20B ve KCKP10 değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kaliteleri ile daha uzun işleme olanağı

Yeni kaliteler, daha yüksek aşınma direnci ve daha uzun takım ömrü sağlayarak, dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir işlemede verimliliği artırıyor. Her iki kalite de, kaba işleme, yarı hassas işleme ve hassas son işleme uygulamalarında daha yüksek verimlilik ve kararlı, tekrarlanabilir performans sağlıyor.

  • 09 Mayıs 2022
KCK20B ve KCKP10 değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kaliteleri ile daha uzun işleme olanağı

Kennametal

Kennametal, dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir bileşenlerini işlemede daha yüksek aşınma direnci ve yüzde 30’a varan daha uzun takım ömrü için KCK20B ve KCKP10 değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kalitelerini tanıttı. Her iki kalite de, kaba işleme, yarı hassas işleme ve hassas son işleme uygulamalarında daha yüksek verimlilik ve kararlı, tekrarlanabilir performans sağlıyor.
Kennametal Ürün Müdürü Gil Getz, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Katman kaplama yapışması kesici uç arızasının önde gelen nedenlerinden biridir. Bu nedenle yeni kaliteler, daha pürüzsüz bir kesici uç yüzeyi ve daha az kesme sırtı yüzü aşınması için en uygun duruma getirilmiş katman kaplama yapışması sağlayan yüksek güç darbeli magnetron püskürtme (yüksek PIMS) teknolojisine sahiptir. Yeni kaplama teknolojisi kesme kenarı gücünü de artırıyor. Sonuç olarak; gri dökme demir, sfero dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir dahil olmak üzere çok çeşitli dökme demir alaşımlarında yüksek performanslı frezeleme sağlıyor.”

Islak veya kuru işlemeler için uygundur
KCK20B ve KCKP10 ıslak veya kuru işlemeler için uygundur. Bunlar, rüzgâr türbini millerinde kullanılan rotor göbeklerini, pompa gövdelerini, rotiller (direksiyon mafsalları) ve ağır ekipman için dişli gövdelerini ve krank milleri ve silindir kafaları gibi otomotiv bileşenlerini kapsar. KCK20B, kaba işlemeli ve yarı hassas işlemeli uygulamalarda daha yüksek verimlilik sağlarken; KCKP10 hassas son işlemeli uygulamalar için geçerlidir. Ancak, 45HRC’ye kadar dökme demir ve çeliklerin profil işlenmesinde ve kopya frezelemede de son derece iyi çalışır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ