Makine Haber

IO-Link işlevine sahip SCPSi basınç sensörü

Parker Hannifin, daha akıllı endüstriyel ortamlarda müşteri talebini karşılamak için IO-Link işlevine sahip SCPSi basınç sensörünü piyasaya sundu. Optimize edilmiş, kompakt bir tasarıma sahip olan sensör, IO-Link arayüzü sayesinde özellikle basit ve hızlı devreye alma ve parametrelendirme sağlıyor.

  • 17 Eylül 2021
IO-Link işlevine sahip SCPSi basınç sensörü

Parker Hannifin

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünyanın önde gelen markalarından Parker Hannifin, daha akıllı endüstriyel ortamlarda müşteri talebini karşılamak için IO-Link işlevine sahip SCPSi basınç sensörünü piyasaya sürdü.
Optimize edilmiş, kompakt bir tasarıma sahip olan sensör, IO-Link arayüzü sayesinde özellikle basit ve hızlı devreye alma ve parametrelendirme sağlıyor. Bu; verilerin daha hızlı ve örneğin bir ERP sisteminde kullanım için standartlaştırılmış bir biçimde sağlanması anlamına gelir. Bu durum da, sonuç olarak maliyetten tasarruf ve verimlilikte artış sağlıyor.
IO-Link teknolojisinin yardımıyla, veriler müdahalesiz bir biçimde aktarılır. Veri aktarımı tamamen dijital olan 24 V sinyale dayanır. Sinyal aktarımı dış etkenlere karşı oldukça güvenlidir. Bu yüzden, ölçümdeki hatalar artık geçmişte kaldı.
IO-Link teknolojisiyle, oldukça çeşitli değerler ölçülebilir. Bu, kullanıcıya daha çok esneklik ve mevcut sistemlere basit entegrasyon imkânı sağlar. Durum izleme uygulamaları bu sayede kolayca tasarlanabilir. IO-Link sensörü aracılığıyla uzaktan teşhis de mümkündür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ