Makine Haber

Erem: “CNR Holding olarak fuarlarımızı sanal ortama taşıyacağız”

İhracatçıların dünyaya açılan kapısı olan fuarları sanal ortama taşıyacak alt yapılarının hazır olduğunu ifade eden CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, düzenleyecekleri sanal fuarlarla ihracata ve ihracatçıya olan desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi.

  • 17 Nisan 2020
Erem: “CNR Holding olarak fuarlarımızı sanal ortama taşıyacağız”

Yılda 50’nin üzerinde fuar organizasyonu gerçekleştiren CNR Holding, koronavirüs salgını sürecinde sanal fuarlarla ihracatçının yanında olmayı hedefliyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle uçak seferlerinin durmasıyla ertelenen fuarların, hem fuarcılık sektörünü, hem de ihracatçıları olumsuz bir şekilde etkilediğini aktaran yetkililer, “Avrupa ve dünyanın sayılı büyüklükteki fuarlarını düzenleyen CNR Holding, tecrübesi ve son yıllarda yapay zeka destekli fuarcılık alanında yaptığı yatırımlarıyla, sanal fuarcılık sistemini kısa bir süre içerisinde devreye sokmaya hazır. Fuarcılığın alternatifi değil tamamlayıcı bir unsuru olarak CNR tarafından geliştirilen yapay zeka destekli sanal fuarcılık sistemi sayesinde, alıcılar ile ihracatçılar sanal ortamda görüşebilecekler ve ürünleri inceleyerek, isterlerse sipariş bile verebilecekler” dediler.

“Oturup bekleme lüksümüz yok”
Konuyla ilgili açıklama yapan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ise, şunları söyledi: “Ülkemizin hedefleri göz önüne alındığında, oturup bekleme lüksümüz yok. İhracatçıların dünyaya açılan kapısı olan fuarlarımızı sanal ortama taşıyacak alt yapımız hazır. Ülkemize döviz getiren ve büyümeye katkı veren ihracatçılarımızla el ele vererek düzenleyeceğimiz sanal fuarlarla, ihracata ve ihracatçıya olan desteğimizi sürdüreceğiz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ