Makine Haber

Eplan Sanal Fuarı, 28-29 Nisan’da ziyaretçilerini ağırlayacak

Her gün yazılım konusunda altı farklı canlı sunumun gerçekleştirileceği ve uzmanların Eplan Platform yenilikleri hakkında pratik bilgiler vereceği Eplan Sanal Fuarı’nın altıncısı, 28-29 Nisan 2021 tarihlerinde misafirlerini ağırlayacak.

  • 27 Mart 2021
Eplan Sanal Fuarı, 28-29 Nisan’da ziyaretçilerini ağırlayacak

Eplan Sanal Fuarı’nın altıncısı, 28-29 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek. Fuar, yeni ve açık tasarımının yanı sıra, yöneticiler ve kullanıcılar için farklı başlıklarda genişlemelerle misafirlerini ağırlayacak.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan şirket yetkilileri, “Ziyaretçilerin, profesyonel mühendislik ve entegre uçtan uca süreçleri kapsayan pek çok başlık ile karşılaşabilecekleri etkinlikte; C-seviyesinde yöneticiler için canlı konuşmalar, müşteri iyi uygulamaları ve yeni iş ortağı alanı katılımcılara olumlu ilham kaynakları sunuyor. Konu ve ülke bazlı web yayınları ile Eplan Platformu’nda yer alan yeni çözümlere ilişkin yazılım gösterimleri, bir sonraki gelişmelere dair teşvikler ve perspektif sunuyor. Endüstriyel otomasyon ekosistemi, endüstriyel panel yapımında bulunma potansiyeli ve gidiş-dönüş mühendisliği konusu üzerine yönetim düzeyinde birinci sınıf liderlik görüşmeleri, çok yönlü konferans programı boyunca ele alınan birçok temadan sadece birkaçı. Bu temalar; otomotiv, enerji, bina otomasyonu, denizcilik ve proses endüstrisi disiplinleri de dâhil olmak üzere endüstri yönetimi için yeni canlı konuşmalarla destekleniyor” dediler.

“Her gün yazılım konusunda altı farklı canlı sunum yapılacak”
Etkinlik çerçevesinde, her gün yazılım konusunda altı farklı canlı sunumun yapılacağını ve uzmanların Eplan Platform yenilikleri hakkında pratik bilgiler sunacağını açıklayan yetkililer, şöyle konuştular: “Eplan ePulse’un bir parçası olarak yeni bulut hizmetlerinin fırsatlarının da yer alacağı programda, ek olarak kontrol kabini ve şalt sistemi mühendisliğinde bulunabilecek verimlilik potansiyeline de değinilecek. Son olarak, katılımcıların birbirleriyle (sanal olarak) yarışabilecekleri çeşitli çevrimiçi oyunlarla ve kazananların Eplan Platformu’na yönelik üç çevrimiçi güncelleme eğitimi ile ödüllendirileceği fuarın eğlenceli geçeceği de şüphesiz.”
Eplan Partner Network’e katılan tüm şirketlere kendi yerlerinde yer alma imkânı sunulduğunu kaydeden yetkililer, “Bu alan, Sanal Fuar içerisinde küçük bir ticaret fuarı olarak düzenlendi. Zira çok sayıda ağ oluşturma fırsatı, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin katılmasının bir başka nedeni. Bu sefer 1:1 görüntülü sohbet içeren canlı sohbet; ilgilenen herkese sanal bir alanda ulusal sınırlar arasında konuşma ve fikir alışverişinde bulunma şansı sunuyor” diye konuştular.

Menderes: “Ziyaretçilerin ilgisi yüksek”


Geçmiş yıllardaki başarılarının ardından, farklı zaman dilimlerini de kapsamak adına Sanal Fuarı iki günlük süreye yaydıklarını dile getiren Eplan Yazılım & Servis Müdürü Haluk Menderes ise, şunları aktardı: “Böyle olmasının sebebi basit; işlenecek daha fazla konu var ve ziyaretçilerin ilgisi yüksek. 2020 yılında 70’den fazla ülkede yüzde 20’den fazla ziyaretçi artışı, bu büyük etkinliğin önemi ortaya koyuyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ