Makine Haber

Borusan Holding’in dijital dönüşüm projesinin başarısı ödülle taçlandı

Tüm insan kaynakları süreçlerinde çalışan deneyimini odağına alan ve dijitalleşmenin gücüyle süreçlerinin etkinliğini artıran Borusan Holding, SAP Türkiye Kalite Ödülleri’nde, ‘Borusan İnsan Dijital Dönüşüm Projesi’ ile ‘İş Dönüşümü’ kategorisinde Gümüş Ödül’e lâyık görüldü.

  • 12 Kasım 2020
Borusan Holding’in dijital dönüşüm projesinin başarısı ödülle taçlandı

Tüm insan kaynakları süreçlerinde çalışan deneyimini odağına alan ve dijitalleşmenin gücüyle süreçlerinin etkinliğini artıran Borusan Holding, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden SAP Türkiye Kalite Ödülleri’nde, ‘Borusan İnsan Dijital Dönüşüm Projesi’ ile ‘İş Dönüşümü’ kategorisinde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.
Borusan Holding İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “2018 yılında tüm çalışma arkadaşlarımız ve şirket üst yönetim ekiplerimizin katılımı ile 3 yıllık grup insan kaynakları stratejilerimizi belirlerken; dijitalleşmeyi önemli bir odak alanı olarak ortaya koymuştuk. Dijitalleşme değer önermemizde de belirttiğimiz şekilde, tüm çalışanlarımızla yakın ve değer yaratan ilişkiler kurmamızı kolaylaştıracak. Kullanıcı dostu, ulaşılabilir ve yenilikçi uygulamaları geliştirmeye ve dijitalleşmenin gücüyle süreçlerimizin etkinliğini artırmaya bundan sonra da devam edeceğiz.

“Proje yakın zamandaki en önemli başarılarımızdan biri oldu”
SAP Türkiye Kalite Ödülleri’nde yer almış olmalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade eden Ateş, “Türkiye’de ilk kez bir Holding şirketleri yapılanmasında, çok modüllü ve bulut tabanlı alt yapı geçişini tamamlamış olduk. İlkleri yaşamak, bu projeyi bizim için çok daha anlamlı kıldı. Çalışan deneyimini odağa aldığımız ve operasyonel işlemlerin tamamını dijitalleştirerek insan kaynakları ekiplerine stratejik anlamda güç kattığımız bu proje yakın zamandaki en önemli başarılarımızdan biri oldu. ‘Borusan İnsan Dijital Dönüşüm Projesi’ ile attığımız bu güçlü adımın, böyle önemli bir platformda ödüle lâyık görülmesinin gurur ve mutluluğunu bizlere yaşatan tüm ekibimizi tebrik ediyorum. Bu sürecin başarıya ulaşması için sahiplik gösteren yönetim ekiplerimize de gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ