Makine Haber

Alkış: “Beş farklı markayı çatımız altında bulunduruyoruz”

30 yıldır faaliyet gösterdikleri Türkiye’de otomotiv, beyaz eşya, ambalaj, makine ve kalıp sektörlerindeki müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyleyen voestalpine High Performance Metal Türkiye Genel Müdürü Ozan Alkış, Türkiye’de beş farklı markayı çatıları altında bulundurduklarını belirtti.

  • 27 Mayıs 2023
Alkış: “Beş farklı markayı çatımız altında bulunduruyoruz”

Beş kıtada faaliyet gösteren ve merkezi Avusturya’da bulunan uluslararası voestalpine Grubu’nun Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, Böhler, Uddeholm, Buderus Edelstahl, eifeler ve Eschmann Textures markalarıyla hizmet veriyor.
Özel çelik alanında teknolojik ürünlere odaklanan voestalpine High Performance Metal Türkiye, geniş ürün gamı ve sunduğu hizmetler ile farklı sektörlere profesyonel çözüm ortaklığı yapıyor. Şirket; takım çeliği, yüksek hız çeliği ve özel malzemelerin yanı sıra ısıl işlem, desen, PVD kaplama ve katmanlı üretim çözümleri gibi katma değerli hizmetleri pazara sunuyor.

“Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz”
30 yıldır faaliyet gösterdikleri Türkiye’de teknolojik açıdan gelişmiş ve bireysel çözümlerle otomotiv, beyaz eşya, ambalaj, makine ve kalıp sektörlerindeki müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyleyen voestalpine High Performance Metal Türkiye Genel Müdürü Ozan Alkış, Türkiye’de beş farklı markayı çatıları altında bulundurduklarını belirtti. Alkış, “Böhler, Uddeholm, Buderus Edelstahl markalarımızın bize sağladığı geniş ürün gamı ve hizmetlerimiz ile her türlü talebe karşılık verebilecek kabiliyetteyiz. Özellikle yüksek teknoloji gerektiren pazar bölümlerine odaklanıyoruz ve takım çeliği, yüksek hız çeliği, özel malzemeler ve ısıl işlem, desen, PVD kaplamalar ve katmanlı üretim çözümleri gibi diğer katma değerli hizmetleri pazara sunuyoruz.  Ayrıca, bu yıl birinci yılını kutladığımız kaplama tesisimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. eifeler markası altında TiN, CrN, TiCN Ultrafine, Tigral, Variantic, Sistral Plus, Sublime, Dublex son teknoloji PVD kaplama çeşitlerini pazara sunuyoruz. Türkiye kalıpçılık sektörüne desen ve yüzey işlem hizmetlerini de sunan bir şirket olarak, bu hizmeti ise Eschmann Textures markamız adı altında yüksek teknik bilgi, tecrübe ve işinde uzman personel desteği ile sağlıyoruz” dedi.

“Kullanıma hazır ürün sunabilme yetkinliğimiz de var”
Pazara kullanıma hazır ürün sunabilme yetkinliklerinin de olduğunu anlatan Alkış, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Engineered Products adını verdiğimiz bu ürünler birinci sınıf voestalpine malzemelerinden üretilmiş, kullanıma hazır, özelleştirilmiş parçalardır. İşleme, ısıl işlem ve yüksek kaliteli PVD kaplama gibi gerekli tüm üretim adımlarıyla özel hazırlanmıştır. Bu özel hazırlanmış ürünler, üretkenliği optimize etmek ve üretim verimliliğini artırmak için bir temel sağlamak amacıyla yüksek basınçlı döküm, plastik enjeksiyon ve gıda işlemeye odaklanan çok çeşitli uygulamalarda deneyimimiz kullanılarak tasarlanmıştır.”

“Dört ayrı yerde çelik servis ve ısıl işlem tesisimiz bulunuyor”
Kocaeli TOSB, İzmir Kemalpaşa OSB, İstanbul Silivri OSB ve Bursa OSB olmak üzere dört ayrı yerde çelik servis ve ısıl işlem tesislerinin bulunduğunu ifade eden Alkış, “Bu bölgelerden tüm Türkiye’ye 20’yi aşkın son teknoloji vakum fırınıyla hizmet veriyoruz. Otomotiv, beyaz eşya, tüketici ürünleri, inşaat, ambalaj, havacılık ve enerji gibi pek çok sektörde yer alan bir şirket olarak gelişen ve değişen teknolojiyi takip ederek geleceğe yön vermeyi kendimize rehber kabul ediyoruz. Bu güçlü hedefin arkasında bizi ayıran ve farklılaştıran aynı oranda güçlü argümanlarımız var. Öncelikle ‘one stop shop’ çalışma modelimiz ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılaşabiliyoruz. Takım çeliği, yüksek hız çeliği, özel malzemeler ve ısıl işlem, desen, PVD kaplamalar ve katmanlı üretim çözümleri gibi diğer katma değerli hizmetlerini pazara tek bir noktadan sunuyoruz. Bu da müşterilerimiz için üstün kaliteli ürün ve hizmetlerin yanı sıra zaman ve maliyet tasarrufu yaratıyor. Diğer bir konu ise sürdürülebilirlik. Şirketimizin bir adım önde felsefesi tüm çalışma alanlarımızda olduğu gibi sürdürülebilirlik alanında da var. Sürdürülebilirlik çerçevemiz olan ‘inSPire’ ile iddialı bir vizyona sahibiz; mevcut ve gelecek nesillere uzun süreli performans sunmak için sürdürülebilirliğin tüm şartlarını günlük operasyonlarımıza adapte ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Güven inşa etmek işimizin en önemli parçası”
Sundukları satış sonrası hizmetler hakkında da konuşan Ozan Alkış, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Güven inşa etmek işimizin en önemli parçası. Yüzlerce yılı aşkın süredir var olan markalarımız ile müşterilerimize verdiğimiz güveni güçlü bağlar üzerine inşa ediyoruz. Bu bağları oluştururken satış sonrası entegre hizmet anlayışımız öne çıkıyor. voestalpine High Performance Metal Türkiye olarak, satış öncesi teknik spesifikasyon süreçlerinden satış sonrası hizmetlere kadar müşterilerimizin her zaman yanında yer alıyor ve müşterilerimizin süreçlerini en verimli şekilde sürdürmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Müşterilerimizin projelerini kendi projelerimiz gibi görüyor ve her aşamasında beraber yol almaktan mutluluk duyuyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ