Makine Haber

Yüksek verimliliğe sahip, sabit mıknatıs destekli senkron relüktans motor serisi

Nidec Leroy-Somer, yüksek verimliliğe sahip, sabit mıknatıs destekli senkron relüktans motor serisi Dyneo+’yu piyasaya sundu. Senkron sabit mıknatıs teknolojisinin performansını asenkron motorların kolay kurulumu ile birleştiren seri, endüstriyel uygulamaların en katı gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlandı.

  • 17 Haziran 2020
Yüksek verimliliğe sahip, sabit mıknatıs destekli senkron relüktans motor serisi

Leroy-Somer

15 yıllık tecrübesi ve 3 gigawatt’ın üzerinde kurulum deneyimi ile Nidec Leroy-Somer, yüksek enerji verimliliğine sahip senkron motor ve değişken hızlı sürücü çözümlerinin önde gelen tedarikçilerindendir. Şirket son olarak; tek başına indüksiyon ve senkron sabit mıknatıs teknolojilerinin tüm faydalarını içeren ve akıllı sürücü çözümleri açısından ek olarak önemli ilerlemeler sunan süper premium verimliliğe sahip sabit mıknatıs destekli senkron relüktans motorların yeni bir serisi olan Dyneo+’yu geliştirdi.
Motor serisi; Nidec Leroy-Somer değişken hızlı sürücüler, Powerdrive F300 ve yeni Powerdrive MD Smart ile birlikte geliştirildi. Dyneo+ motor performansını optimize etmek için mükemmel bir şekilde uyarlanmış olan bu son nesil yüksek güç hızlı sürücüler, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek ve yeni Systemiz uygulamasının özelliklerinden tam olarak yararlanmak için yeni bir HMI ve güvenli bir Bluetooth bağlantısı ile donatıldı.

Öngörülen bakım ayarı artık mümkün
Nidec Leroy-Somer, sistemler arasında bilgi alışverişini kolaylaştırmak ve sonraki eylemleri tetiklemek için çok çeşitli dijitalleştirilmiş hizmetler sunan interaktif bir uygulama olan Systemiz’i tasarladı. Tüm ürün literatürüne anlık erişime ek olarak; Systemiz sadece motor plakasındaki QR kodunu tarayarak, kolay ve sezgisel sürücü ayarı için motor parametrelerine doğrudan erişim sağlıyor. Yeni ve tamamen yapılandırılabilir Powerdrive MD akıllı arayüz modülü sayesinde, özelleştirilmiş alarm üretimi ve yenilikçi teşhis araçları yardımıyla öngörülen bakım ayarı artık mümkün. Etkileşimli yapılandırma ve hızlı kurulum, önemli bir avantaj olarak ciddi bir maliyet tasarrufu sunuyor.

Genişletilmiş hız aralıklarında sabit torku garanti ediyor
Değişken hız için tasarlanan yeni ürün serisi, pozisyon geri bildirimi olan veya olmayan çalışmalar için optimize edilmiş genel çalışma performansı sunuyor. Doğru hız ve tork kontrolü sunan Dyneo+ motor ve sürücü, gerilim azaltma veya cebri havalandırma olmaksızın genişletilmiş hız aralıklarında sabit torku garanti ediyor. Bu aynı zamanda, yüksek hızda yüksek tork gerektiren uygulamalar için son derece etkili ve uygulanması kolay bir çözümdür. Sensörsüz modda yüksek başlangıç performansı enkoder ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Mükemmel termal koruma sağlıyor
Nidec Leroy-Somer, sağlamlığı ve güvenilirliği ile bilinen Imfinity asenkron motorlarının mekanik platformuna dayanan Dyneo+ serisini geliştirdi. Kanıtlanmış parçaların kullanımı, bu yeni motorlara büyük bir tasarım gücü ve uzun bir servis ömrü sağlıyor. Diğerlerinin yanı sıra, bu yapı seçenekleri arasında; değişken hız uygulamalarına uyarlanmış ve şaft üzerindeki ağır yüklere dayanacak şekilde boyutlandırılmış rulmanlar, takviyeli izolasyonlu sargılar, düşük aşırı ısınmaya sahip yeni nesil topraklamasız rotor bulunuyor ve standart olarak takılan PTC ve PT100 sensörleri sayesinde mükemmel termal koruma sağlıyor.
Dyneo+; hızlı kurulum, basit parametre ayarı ve kolay bakım sağlamak üzere tasarlandı. Daha kolay kablolama için büyük bir terminal kutusu ile donatılmış olan motor, asenkron motor kadar basit bir şekilde monte edilebilir veya sökülebilir. Düşük rotor kaybını kullanan teknoloji sayesinde, özellikle yüksek yağlama frekansında bakım maliyetlerini azaltıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ