Makine Haber

SICK, Universal Robots ve Schunk, ‘SUS’ seminerleri için güçlerini birleştirdi

Alanlarında dünyanın öncü kuruluşları arasında yer alan SICK, Universal Robots ve Schunk (S.U.S.), her üreticinin kolaboratif teknolojiyi kullanabilmesi amacıyla güçlerini birleştirdi. Bu kapsamda ‘SUS’ adı ile seminerler düzenleme kararı alan şirketler, ilk etkinliği 12 Kasım tarihinde İzmir’de gerçekleştirdiler.

  • 16 Kasım 2019
SICK, Universal Robots ve Schunk, ‘SUS’ seminerleri için güçlerini birleştirdi

SICK, Universal Robots ve Schunk; her üç firmanın baş harflerinden yola çıkarak ‘SUS’ adıyla tüm üreticiler için otomasyon alanında kolaboratif teknolojiyi erişilebilir hale getirmek için güçbirliği yaptıkları atölye çalışmalarını içeren seminerlerin ilkini İzmir’de başlattı. ‘SUS ile kolaboratif teknolojiyi yakala!’ sloganıyla düzenlenecek etkinliklere, her ölçekten ve sektörden firmanın katılması hedefleniyor. Her üç firmanın sunumlarıyla birlikte, katılımcıların aktif olarak deneyimleme şansı elde edebileceği demo uygulamalarından oluşan seminerlerin ilki 12 Kasım’da İzmir’de gerçekleştirildi. Farklı illerde düzenlenmeye devam edecek etkinliklerle, üreticilerin kolaboratif teknolojiyle buluşmasının sağlanması hedefleniyor.

“Hedef; otomasyonun herkes için erişilebilir olduğunu göstermek”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan yetkililer, şunları söylediler: “Uygulamalı seminerlerde; hangi ölçekte ve hangi sektörde üretim yapıyor olursa olsun, tüm şirketlerin üretim süreçlerini optimize etmek ve rekabet edebilirliklerini artırmak için, sürekli değişen endüstriyel otomasyon alanında robot, tutucu ve sensör teknolojisinin üretim, verimlilik ve güvenlik açısından sunabileceği tüm avantajlar gösterilecek. Üç şirket; üreticilerin gelişimini sağlamak, onları her türlü otomasyon projelerinde desteklemek ve dünyada yaşanan gelişmeleri aynı anda takip etmelerini sağlamak için güçbirliği yaptı. Etkinliklerde; otomasyonun herkes için erişilebilir olduğu, kolaboratif robot ve tutucu ile sensör teknolojisinin sağladığı avantajlarla sektörde rekabet edebilmenin ve global alanda da rol almanın mümkün olduğunun gösterilmesi hedefleniyor.”
Seminerlerde, demo uygulamaları üzerinden bilgi paylaşımının yapılacağının da bilgisini veren yetkililer, şöyle devam ettiler: “Etkinliklerde; mükemmel, güvenli, hızlı ve verimli üretim için ‘Tak&Çalıştır’ konseptiyle cobot, tutucu ve cobot aksesuarlarıyla kamera sistemlerinin özellikleri, en doğru seçimin nasıl yapılacağı ve en iyi entegrasyonun nasıl sağlanacağı gibi sorulara yanıt verilecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ