Makine Haber

Harekette ileri seviyede sessizlik hassasiyeti…

Çeşitli redüktörlerin geliştirilmesi, tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmış bir şirket olan I-MAK Redüktör’ün, birçok endüstri ve uygulama için 1 milyondan fazla ürün kombinasyonu bulunuyor. Özellikle tiyatro endüstrisinde aktif olan firma, sektöre yönelik özel çözümler sunuyor.

  • 28 Ocak 2020
Harekette ileri seviyede sessizlik hassasiyeti…

I-MAK Redüktör

Akustik ve sessizlik cenneti olarak bilinen tiyatro sahnesi, güvenilir çözümler ve mühendislik hârikası teknolojiler gerektiriyor. Geniş çözüm yelpazesi ve redüktörleri ile I-MAK, müşterilerine bu hareketi ve gücü istedikleri hassasiyette sağlıyor.
Çeşitli redüktörlerin geliştirilmesi, tasarımı ve üretiminde uzmanlaşan I-MAK Redüktör’ün, birçok endüstri ve uygulama için 1 milyondan fazla ürün kombinasyonu bulunuyor. Özellikle tiyatro endüstrisinde aktif olan I-MAK, bu zorlu sektör için özel çözümler sunuyor.
Firmanın ürünleri arasında yer alan konik dişli redüktörler (IRK), hassas ve sessiz hareket yeteneği sağlayarak ön plana çıkıyor. Bu redüktörler, bağlanılan çift frenler sayesinde ileri seviyede güvenlik önlemi alınarak, sistemin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Frenler ve motor özel flanşlar yardımıyla bağlanarak, kolay montaj ve bakım imkânı tanıyor.
Şirket, dünyanın dört bir yanındaki geniş ofis ağı ile müşterilerine servis ve bakım için hızlı destek sağlayabiliyor.

Teknik destekçileri ve müşterileriyle yakın iş birliği içinde
Teknik destekçileri ve müşterileriyle yakın iş birliği içinde olan I-MAK, kültürel etkinlikler için son teknolojiyi sunuyor. Firma, çalışma sırasında 1 metrelik bir mesafede 60 desibelden daha düşük bir ses seviyesi ile, sağlanabilecek en düşük gürültü seviyesini garanti ediyor. Çok fazla tekrarlama yapma ve uzun süre boyunca dur-kalk için uygun olarak tasarlanıp üretilen her redüktör, optimum seviyede çalışması ve güçlendirilmiş güvenliği sağlamak için firmanın tesislerindeki özel test odalarında kontrol ediliyor.

Avantajlar:
♦ Sessiz çalışma (<60 desibel/1 metre mesafede)
♦ Kolay montaj ve bakım
♦ Sürekli dur-kalk
♦ Hareket halinde hassasiyet
♦ Güvenlik ve güvenilirlik

Opsiyonlar:
♦ Elle çalıştırma
♦ Enkoder mil
♦ Geri bildirim sağlayan mikroanahtar
♦ Flanşla bağlanabilen motor ve fren

Uygulamalar:
♦ Tiyatro sahnesi makineleri
♦ Konser ve eğlence sahneleri
♦ Robot ve animatronik
♦ Kültürel sergiler
♦ Stadyum
♦ Lunaparklar

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ