Makine Haber

Dassault Systèmes, Yeşilova Holding’in iş ve iş birliği süreçlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yürütmesine yardımcı oluyor

Yeşilova Holding; fırsatları analiz etmek, yeni anlaşmalar sağlamak, ürünlerini tasarlamak, doğrulamak, üretmek ve müşteri memnuniyetini hedef alarak teslim edebilmek için 3DExperience platformuna dayalı ‘Bid to Win’ sektör çözüm deneyimini kullanıyor.

  • 01 Ekim 2021
Dassault Systèmes, Yeşilova Holding’in iş ve iş birliği süreçlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yürütmesine yardımcı oluyor

Türkiye merkezli endüstriyel üretici Yeşilova Holding; müşterilerle iş birliğini geliştirmek, ekipler arasında eş zamanlı mühendisliği mümkün kılmak ve tasarım süresini kısaltmak amacıyla verilerini merkezileştirmek için bulut üzerinde Dassault Systèmes’in 3DExperience platformunu seçti.
Önde gelen otomotiv üreticilerine alüminyum ürünleri tedarikinde uzmanlaşan Yeşilova Holding, özellikle elektrikli araçlarda batarya kutularını güvenli ve korumalı bir şekilde muhafaza etmek için yenilikçi yapılar geliştirmeye odaklanarak, gelecek nesil otomobiller için yeni bileşenler geliştirmek üzerinde çalışıyor. Holdingin Bursa merkezli Ar-Ge ekibinin söz konusu proje için birçok farklı noktada bulunan ekiplerle iş birliği yapması gerekiyor. Dassault Systèmes’in 3DExperience platformuna dayalı ‘Bid to Win’ endüstri çözümü deneyimi, Yeşilova Holding ekiplerine; fırsatları analiz etme, yeni işler kazanma, ardından müşterilerinin memnuniyetine yönelik tasarım, mühendislik, doğrulama, üretim ve teslimat için gelişmiş yetenekler ve süreçler sağlıyor. Bütün iş birliği süreçlerinin yönetimi bulut ortamı üzerinden gerçekleştiriliyor. Yeşilova Holding, bulut üzerinde 3DExperience platformuna geçişi için Dassault Systèmes’in Türkiye’deki iş ortaklarından Cadem Digital’in danışmanlarıyla çalıştı.

Sınak: “Şirket içi bir sisteme kıyasla çok daha fazla esnekliğe sahip oluyoruz”
İş birliğinin sağladığı faydaları aktaran Yeşilova Holding Ar-Ge Merkezi Proje ve Ürün Geliştirme Yöneticisi Onur Sınak, “Müşterilerimizin çoğu ürünlerini tasarlamak için Dassault Systèmes’in Catia uygulamalarını kullanıyor ve biz de onlarla aynı dili konuşabilmek istedik. Şu anda bulut üzerindeki 3DExperience platformuna bağlı olarak çalışan 60’tan fazla mühendisimiz var. Planımız, herkesin ürün yaşam döngüsü hakkında tek bir görüş açısına sahip olması için tüm disiplinleri bu platforma entegre etmek. Bu iş süreçlerimiz için büyük önem taşıyor ve aynı zamanda 3DExperience platformunu seçmemizin ana nedenlerinden biri. Platform sayesinde, şirket içi bir sisteme kıyasla çok daha fazla esnekliğe sahip oluyoruz. Tamamen farklı lokasyonlardaki müşterilerimizle daha kolay ve etkin iş birliği yapmakla kalmıyor; aynı zamanda projelerimizi daha güvenli bir şekilde depolayabiliyoruz” dedi.

Gürdal: “Büyüyen iş ihtiyaçlarına daha hızlı uyum sağlayabilecek”


Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Elif Gürdal ise, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bulut üzerindeki 3DExperience platformunun yetenekleri sayesinde, müşterilerimize tüm ürün yaşam döngüsü yönetimini daha da kolaylaştıracak teknolojik yetenekler ve kullanım kolaylığı sunuyoruz. Yeşilova Holding, 3DExperience platformu sayesinde; daha verimli hale gelebilecek ve hızla değişen endüstri trendleri ile büyüyen iş ihtiyaçlarına daha hızlı uyum sağlayabilecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ