Makine Haber

Alüminyum işleme için yeni talaş kırıcı

AL geometrili ISO tornalama ucu, alüminyum ve diğer demir dışı malzemelerde hassas son işlemeli tornalama uygulamaları için uygun maliyetli ve genel kullanım amaçlı bir çözüm sunuyor. Ürün, kaplamasız mikro ince karbür WU10HT kalite ve PVD AlTiN kaplamalı WU05PT kalite olmak üzere iki kalitede sunuluyor.

  • 06 Temmuz 2022
Alüminyum işleme için yeni talaş kırıcı

Widia

Widia, ISO tornalama ürün programına bir AL geometri ekleyerek küçük ve orta ölçekli işleme atölyelerine yönelik alüminyum ve demir dışı malzemelerin işlenmesi için uygun fiyatlı takımlama çözümleri sunumunu güçlendirdi. AL geometrili kesici uç, daha fazla işleme çok yönlülüğü için kaplamasız mikro ince karbür WU10HT kalite ve PVD AlTiN kaplamalı WU05PT kalite olmak üzere iki kalitede sunuluyor. Her bir kalite, müşteri odaklı takım seçeneklerini artırmak için C, D, R, T ve V kesici uçlar dahil olmak üzere tüm popüler tiplerde mevcut.

Ek avantajlar sağlıyor
Çoklu kalite ve tiplerden oluşan sunumundan gelişmiş ürün çok yönlülüğüne kadar olan aralıkta AL geometrili kesici uç ek avantajlar sağlıyor. Son derece parlatılmış bir talaş yüzeyi talaş akışını iyileştirir ve her kesmeden sonra talaşların daha az elle alınmasına neden olduğundan daha kısa kurulum süreleri elde edilir. Çevresel taşlanmış kesici uç ayrıca genel takım hassasiyetini artırmak ve kesme kuvvetlerini azaltmak için daha keskin bir kesme kenarına sahiptir. Güvenilir takımlama performansları sayesinde kesme kenarında talaş yapışması ve yığılması en aza indirgendiğinden, müşterilerin işlemeye daha fazla, işleme sonrası çapak alma işlemlerine daha kısa zaman ayırabilecekleri anlamına gelmektedir.

Kumar: “Müşterilerimizin ürünlerimizden elde ettikleri getiriyi en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyoruz”
Widia Küresel Tornalama Ürün Grubu Müdürü Anil Kumar, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “AL geometri ürün programı, farklı bileşenleri ve iş parçalarını işlerken takımlama çok yönlülüğü sunar, daha hassas ve güvenilir işleme performansı da sağlamaktadır. Gerek takım performansına gerekse değere odaklanarak, müşterilerimizin ürünlerimizden elde ettikleri getiriyi en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ