Makine Haber

voestalpine High Performance Metal Türkiye, ALUEXPO 2023 Fuarı’na katıldı

voestalpine Grubu’nun Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, sektörünün önde gelen şirketlerini bir araya getiren ALUEXPO 2023 Fuarı’na sürdürülebilirlik ve inovasyon temalı stantları ile katıldı.

  • 19 Ekim 2023
voestalpine High Performance Metal Türkiye, ALUEXPO 2023 Fuarı’na katıldı

Beş kıtada faaliyet gösteren ve merkezi Avusturya’da bulunan uluslararası voestalpine Grubu’nun Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, ALUEXPO 2023 Fuarı’na Uddeholm ve Böhler markalarıyla katıldı.
Uddeholm, fuarla eş zamanlı olarak düzenlenen 11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’nda iklime zarar vermeyen takım çeliği üretimine yönelik çalışmalarını ziyaretçilerle paylaştı. Uddeholm Marka ve İletişim Müdürü Robert Gustafsson, “Uddeholm’de Sürdürülebı̇lı̇rlı̇k” konulu sunumuyla şirketin sürdürülebilirlik felsefesini anlattı.

Alkış: “Liderliğimizi bir kez daha başarıyla kanıtladık”


Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan voestalpine High Performance Metal Türkiye Genel Müdürü Ozan Alkış, “Bu sene sekizinci kez sektörün önemli markalarını buluşturan fuarda, sergilediğimiz ürün ve çözümlerimizin yanı sıra sürdürülebilirlik ve inovasyon temalı stantlarımızla Türkiye’deki liderliğimizi bir kez daha başarıyla kanıtladık. Ana teması sürdürülebilirlik olan Uddeholm standımızda yeni ürünümüz Uddeholm Skolvar’ın tanıtımını da yaptık. Ayrıca, Uddeholm’un en geç 2030 yılına kadar İsveç’in Hagfors kentinde fosilsiz üretim yapmaya ve 2040 yılına kadar Uddeholm ürünleri için iklim açısından nötr bir yaşam döngüsüne ulaşmaya karar verildiğini paylaşmaktan gurur duyuyorum. Ana teması inovasyon olan Böhler standımızda ise yüksek basınç döküm sektörüne sunduğumuz çözümler, eifeler PVD kaplama uygulamalarımız ve yeni nesil hizmetlerimizle fuarda inovasyonun temsilciliğini üstlendik” dedi.

“Sektörün en önemli fuarlarından biri”
Ulusal ve uluslararası şirketleri tek bir platformda buluşturan ALUEXPO’nun sektörün en önemli fuarlarından biri olduğunu belirten Alkış, sözlerini şöyle sürdürdü: “Düzenli olarak katıldığımız fuarı, yeni ürünlerimizi tanıtmak, mevcut ve potansiyel müşteri kitlemizle bir araya gelerek yeni iş bağlantıları sağlamak ve sektörümüzün geleceğine ilişkin gerçekleştirdiğimiz çalışmaları duyurmak açısından etkili bir platform olarak görüyoruz. Bu seneki fuar da müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlamak, ulaşamadığımız müşterilere ulaşmak, yeni sunduğumuz hizmetleri tanıtmak için bize fırsat kapısı araladı. Katma değerli ürün ve hizmetlerimizi üç gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturduk. Yüzlerce yılı aşkın süredir var olan markalarımız ile müşterilerimizle güçlü bağlar üzerine inşa ettiğimiz bir güvene sahibiz. Fuar aracılığıyla kurduğumuz yeni bağlantıların da kısa sürede uzun soluklu yeni iş birliklerine dönüşeceğine inanıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ