Makine Haber

Tek bir işletim sisteminde gelişmiş ağ ve güçlü otomasyon

Crimson 3.2 yazılımı ile güçlendirilen FlexEdge platformu, uygulama ihtiyaçları değiştikçe kontrolör işlevselliğini kolayca değiştirmek için müşterilere maksimum esneklik sağlıyor. Gelişmiş ağ iletişiminden otomasyona kadar her şeyi tek bir kontrolör yapıyor.

  • 17 Ağustos 2020
Tek bir işletim sisteminde gelişmiş ağ ve güçlü otomasyon

Red Lion Controls

Red Lion FlexEdge akıllı edge otomasyon platformu, Linux’ün ölçeklenirliği ile Crimson 3.2 yazılımının gücünü tek bir kullanıcı dostu işletim sistemi altında buluşturuyor. Bu güç birliği; tek bir FlexEdge kontrolörünün gelişmiş network, güvenlik ve otomasyon sunmasını mümkün kılıyor. Bilgi teknolojisi ile operasyonel teknolojiyi entegre ederek, FlexEde müşterilerine maliyetlerini düşürme, veri güvenliğini iyileştirme ve üretkenliği artırmada yardımcı oluyor.
Crimson 3.2 yazılımı ile güçlendirilen FlexEdge platformu, uygulama ihtiyaçları değiştikçe kontrolör işlevselliğini kolayca değiştirmek için müşterilere maksimum esneklik sağlıyor. Gelişmiş ağ iletişiminden otomasyona kadar her şeyi tek bir kontrolör yapıyor. Müşteriler, daha fazla ekipman satın alma veya ekleme ihtiyacını ortadan kaldıran; hem paradan, hem de gereksiz aksama süresinden tasarruf sağlayan, sahada açılabilir yazılım yükseltmeleri aracılığıyla ek işlevleri etkinleştirebiliyor.

Yeni ürün kombinasyonlarının kapısını aralıyor
Bu yeni işlevler, FlexEdge platformunun konuşlandırılabileceği uygulamaları daha da genişleterek, yeni ürün kombinasyonlarının kapısını aralıyor. FlexEdge’in modüler iletişim kızaklarıyla, kullanıcılar artık kritik iletişim uygulamaları için çok hücreli radyo ağ geçitlerini dağıtabiliyorlar. Ayrıca, zorlu gereksinimleri olan ortamlar için platform; birden çok izole seri bağlantı noktası, yönlendirilebilir Ethernet bağlantı noktası, isteğe bağlı seri, USB, Wi-Fi ve hücresel iletişim kızakları ve sahada kurulabilir I/O sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ