Makine Haber

Tayvan’ın akıllı makineleri online toplantı ile tanıtılacak

Tayvan’ın üstün özellikli ürünlerinin tanıtılması için düzenlenen uluslararası bir kampanya olan Taiwan Excellence kapsamında, 2 Haziran tarihinde saat 10:30-12:30 arasında ‘Taiwan Excellence Smart Machinery’ adı ile online bir toplantı gerçekleştirilecek.

  • 29 Mayıs 2020
Tayvan’ın akıllı makineleri online toplantı ile tanıtılacak

Covid-19 salgınının küresel imalat endüstrisine büyük bir zarar verdiğini ve ülkeleri endüstriyel gelişimin önemi konusunda bilinçlendirdiğini ifade eden yetkililer, “Hassas teknolojisi ve bilgi teknolojileri entegrasyonu ile bilinen Tayvan akıllı makine endüstrisi, salgınla birlikte sadece 40 gün içinde 92 maske üretim hattı kurma gibi; aslında imkânsız görünen bir görevi başarıyla tamamladı ve günlük maske üretimini 1,88 milyon adetten 17 milyon adete çıkardı. Bu başarı; ülkenin makine endüstrisinin yeni gelişmelere hızla tepki verme ve esnek yönetim anlayışını gösterdi ve Tayvan’ın dünya üretim endüstrisini canlandırmak için en iyi seçenek olduğunu ortaya koydu” dediler.

“Sektörü temsil eden sekiz şirket katılacak”
Tayvan’ın üstün özellikli ürünlerini tanıtmak için düzenlenen uluslararası bir kampanya olan Taiwan Excellence kapsamında, 2 Haziran tarihinde saat 10:30-12:30 arasında ‘Taiwan Excellence Smart Machinery’ adı ile bir online toplantı düzenleneceğini kaydeden yetkililer, “Küresel üreticilerin endüstriyel gelişimine ve otomasyonlarına katkıda bulunmak amacıyla Taiwan Excellence, ülkenin önde gelen akıllı makine şirketlerinden sekizini en gelişmiş akıllı üretim çözümlerini sergilemeye davet etti. Küresel alıcıları Tayvan akıllı makineleri ile tanıştırmak için düzenlenen toplantı, sektörü temsil eden sekiz şirketi ağırlıyor: HIWIN, FFG (Feeler), Solomon, Manford, Chin Fong, Grintimate, Tong Tai ve She Hong (Hartford). Konferansta; hassas bileşenler, dijital olarak kontrol edilen takım tezgahları, otomasyon ekipmanları ve akıllı kontrol sistemleri dâhil olmak üzere şirketlerin ürün ve çözümleri tanıtılacak. Etkinlikte; 50 Taiwan Excellence markasından toplam 60 akıllı makine ürününün sergileneceği ve alıcıların her zaman ve her yerde mükemmel akıllı makine ürünlerini keşfetmelerini sağlayacak yeni bir Taiwan Excellence Smart Machinery Sanal Fuarı’nın lansmanı da yapılacak” diye konuştular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ