Makine Haber

Lincoln Electric Türkiye, robotik kaynak eğitimlerinin yapılmasını kolaylaştıyor

Robotlu kaynak eğitimleri, dijitalleşmenin etkisiyle kaynak sektöründe ön plana çıkıyor. Lincoln Electric Türkiye de, sektörde robotik kaynak eğitimlerinin yapılmasını kolaylaştıran Kaynak Eğitim Robotu ile gelecek nesillerin üretim becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

  • 13 Ocak 2020
Lincoln Electric Türkiye, robotik kaynak eğitimlerinin yapılmasını kolaylaştıyor

Geliştirdiği yenilikçi ürünlerin yanı sıra kaynak sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran robotik otomasyon çözümleriyle de dikkat çeken Lincoln Electric Türkiye, Kaynak Eğitim Robotu ile gelecek nesillerin üretim becerilerini geliştiriyor.
Öğrencilere robotik üretim becerileri kazandıran uygulamalı eğitim çözümünün, aynı zamanda robot biliminin öğrencilere anlatılmasını da kolaylaştırdığını dile getiren yetkililer, “Bu sistem; üniversitelerin teknik eğitim programlarında, endüstri meslek okullarında ve iş gücü geliştirme programlarında eğitim amaçlı kullanılabiliyor. Lincoln Electric Türkiye, Kaynak Eğitim Robotu ile eğitmenlere ve öğrencilere, ileri seviye üretim ortamlarında başarılı olmak için gereken becerileri geliştirmeye yardımcı olmayı hedefliyor” dedi.
Robotik üretim eğitimi ihtiyacını karşılamak için tasarlanan söz konusu eğitim hücresinin, eksiksiz robotlu eğitim çözümü olarak ön plana çıktığını ifade eden yetkililer, şöyle konuştular: “Kaynak Eğitim Robotu, sınıfta robot operasyonu ve programlama için robot ve kontrol ünitesiyle birlikte geliyor. Saniyeler içinde kolayca kurulan robotta, kapsamlı özelliklere sahip, robotik kullanıma uyumlu bir kaynak makinası da yer alıyor. Sınıfta programlama öğretmek ve uygulamak için standart bir kapıdan geçebilen bu eğitim hücresi, kaynak yapmak için laboratuvara kolayca taşınabiliyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ