Makine Haber

İşmak: “ELS Lift olarak, Covid-19 salgınına karşı önemli tedbirler aldık”

Koronavirüsün şu an için firmalarına yansımalarının sınırlı olduğunu belirten ELS Lift Satış Pazarlama Direktörü İrfan İşmak, üretim planlamalarındaki belirsizlik ve değişken ekonomik koşullar işleri zorlaştırsa da; iş ortakları, müşterileri ve çalışanlarına karşı sorumluluklarının devam ettiğinin bilincinde olduklarını söyledi.

  • 26 Mart 2020
İşmak: “ELS Lift olarak, Covid-19 salgınına karşı önemli tedbirler aldık”

Uzak Doğu’da ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, küresel ekonomi ve tedarik zinciri gibi birçok alanı olumsuz yönde etkiledi. Söz konusu süreçte firmalar da radikal tedbirler almaya mecbur kaldılar.
Covid-19 salgını sürecinde, aldıkları önlemler ve değişen çalışma stratejileri hakkında açıklamalarda bulunan ELS Lift Satış Pazarlama Direktörü İrfan İşmak da, “Global dünyayı etkisi altına alan salgın sebebi ile üretim planlamalarımızdaki belirsizlik ve değişken ekonomik koşullar işleri zorlaştırsa da; iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve çalışanlarımıza karşı olan sorumluluklarımızın devam ettiğinin bilincindeyiz. Bu sebeple ELS Lift olarak, vermiş olduğumuz tüm taahhütleri yerine getirmek için uğraşıyoruz. Birinci önceliğimiz olan güvenlik tedbirlerini büyük bir titizlikle sağlayarak; üretim faaliyetlerimizi sürdürmenin yanı sıra, EMEA bölgesi ve ötesindeki tüm bayilerimiz, distribütörlerimiz, servis ortağımız ve müşterilerimize, tüm ürün modellerimiz için yedek parça hizmetini 24 saat boyunca vermeye devam edeceğiz” dedi.
İşmak, şirket genelinde aldıkları tedbirlerin bazılarını şu şekilde sıraladı: “Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve evde çalışmalarını sürdüren ekip üyelerimiz ile online görüşmeler yapıyoruz. Bu süreçte tesisimize dışarıdan hiçbir ziyaretçi kabul etmiyoruz. Tüm toplantı, etkinlik ve eğitim gibi organizasyonları iptal ettik veya erteledik. Tüm seyahatleri iptal ettik veya erteledik. Çalışan kapasitemizi yüzde 50 oranında düşürerek uzaktan çalışma sistemine geçtik. Fabrikaya girişte tüm personelimizi sağlık kontrolünden geçiriyoruz. Fabrikanın her alanında sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyoruz. Koronavirüsün etkilerini yakından takip ederek, ilgili kısıtlamalara, yasalara ve güncellemelere uyum sağlıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ