Makine Haber

Ermaksan, üretim tesislerinde Danimarkalı ziyaretçileri ağırladı

Ermaksan’ın ileri teknoloji odaklı çalışmaları, dünyanın dört bir yanından ilgi görüyor. Danimarka’daki Mercantec Meslek Lisesi’nden Bursa’ya gelen ziyaretçiler, Ermaksan’ın üretim tesislerinde ve yüksek teknoloji merkezinde incelemelerde bulundular ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

  • 29 Mayıs 2023
Ermaksan, üretim tesislerinde Danimarkalı ziyaretçileri ağırladı

“Yenilikçi teknolojiler” sloganıyla Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknoloji çözümler geliştiren Ermaksan’ın ileri teknoloji odaklı çalışmaları, dünyanın dört bir yanından ilgi görüyor.
Danimarka’daki Mercantec Meslek Lisesi’nden Bursa’ya gelen ziyaretçiler, Ermaksan’ın üretim tesislerinde ve yüksek teknoloji merkezinde incelemelerde bulundular ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladılar.
Türkiye’nin yüzde 100 yerli ilk lazer çipi, ilk lazer diyot modülü, ilk lazer ışın kaynağı, ilk 3D eklemeli imalat makinesi ve FBG sensör (Fiber Bragg Grating) gibi pek çok yeni nesil teknolojiyi milli olarak üretip dünyanın dört bir yanına ihraç eden şirketin yüksek teknoloji alanında yaptığı çalışmalar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ