Makine Haber

Delta, Light + Building Fuarı’nda endüstriyel aydınlatma ve bina otomasyonu çözümlerini sergileyecek

Almanya’da düzenlenecek Light + Building Fuarı’na katılacak Delta Bina Otomasyonu İş Grubu; zorlu ortamlar, akıllı sokak aydınlatması, balıkçılık aydınlatmaları ve Atex ürünlerine yönelik dayanıklı endüstriyel aydınlatmaları kapsayan tam ürün grubunu içeren aydınlatma çözümlerini sergileyecek.

  • 29 Eylül 2022
Delta, Light + Building Fuarı’nda endüstriyel aydınlatma ve bina otomasyonu çözümlerini sergileyecek

Enerji ve termal yönetim çözümlerinde dünyanın önde gelen şirketlerinden Delta, 2-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek Light + Building Fuarı’na (Aydinlatma + Bina) katılacak. Delta’nın Bina Otomasyonu İş Grubu; zorlu ortamlar, akıllı sokak aydınlatması, balıkçılık aydınlatmaları ve Atex ürünlerine yönelik dayanıklı endüstriyel aydınlatmaları kapsayan tam ürün grubunu içeren aydınlatma çözümlerini sergileyecek.
Delta ayrıca bina verimliliği ve bina sakinlerinin sağlığı açısından yeni standartlar oluşturan son teknoloji ürünü U+ Care222 dezenfeksiyon ürünleri serisini ve entegre iç mekan hava kalitesi izleme sistemlerini de tanıtacak. Ayrıca, şirket net sıfır geleceğe yönelik düşük karbonlu, enerji tasarruflu binaları kolaylaştırmak üzere tasarlanan akıllı bina yönetimi çözümlerini de Light + Building Fuarı’nda sunacak.

Lo: “Bina çözümleri sunan köklü bir grubuz”
Bina Otomasyonu İş Grubu’nun, bina çözümleri sunan köklü bir grup olduğunu ifade eden Delta Bina Otomasyonu İş Grubu Genel Müdürü Bill Lo, şunları söyledi: “Mükemmel performans ve enerji tasarrufu özelliklerine sahip endüstriyel aydınlatmaya ilaveten Amerlux’un profesyonel ticari aydınlatmalarını ve Loytec’in ağla entegre bina kontrol çözümlerini de sunuyoruz. Müşteriler, Vivotek’in dijital güvenlik markası olan Delta Controls çözümleriyle birlikte March Networks’ün bulut tabanlı görüntü izleme hizmetlerini de seçebilirler. Bu saygın markaların Delta Bina Otomasyonu İş Grubu üzerinden sağlanmasıyla müşterilerimize binalarının enerji ve sağlık hedeflerini karşılayabilecekleri esnekliği ve kapsamı sağlıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ