Çelik İhracatçıları Birliği’nde Adnan Aslan yeniden Başkanlığa seçildi

Çelik İhracatçıları Birliği’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Dış Ticaret Kompleksi’nde yapıldı. Bir önceki dönemde ÇİB Başkanı olan Adnan Aslan, tek liste olarak girdiği seçimde yeni dönem için de Başkan olarak seçildi.

  • 08 Nisan 2022
Çelik İhracatçıları Birliği’nde Adnan Aslan yeniden Başkanlığa seçildi

Çelik İhracatçıları Birliği’nin (ÇİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Adnan Aslan, tek liste olarak girdiği seçimde yeniden Başkanlığa seçildi.
Seçim sonrası konuşan Adnan Aslan, “Yeni dönemde tekrar Başkan seçildiğim için mutluyum. Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımızla çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sektörümüzü ileriye taşıyacak projelerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çelik sektörü Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıyor. Bizler de bunun farkındayız. İhracatımızı daha da yukarılara ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Seçim sonucunun tüm sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ