Makine Haber

Askaynak Supermig 355SP kaynak makinesi

Teknolojik üstünlüğü ve kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken Askaynak Supermig 355SP, invertör teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlarken, sağlam yapısı sayesinde ağır çalışma şartlarında yüksek dayanım ve üstün performans sergiliyor.

  • 05 Nisan 2024
Askaynak Supermig 355SP kaynak makinesi

Lincoln Electric Türkiye

Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünü Askaynak Supermig 355SP, teknolojik üstünlüğü ve kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor. İnvertör teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu sağlayan makine, sağlam yapısı sayesinde ağır çalışma şartlarında yüksek dayanım ve üstün performans sergiliyor. Özellikle, alüminyum gibi yüzeyinde yoğun oksit tabakası bulunan malzemelerin kaynağında mükemmel sonuçlar elde etmek için tasarlanmış olan pulse teknolojisi, Askaynak Supermig 355SP’nin öne çıkan önemli fonksiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu söz konusu teknoloji, malzeme üzerindeki oksiti parçalarken nüfuziyetin oluşmasını sağlıyor ve sıçrantı olmadan kaynak yapmayı mümkün kılıyor.
Askaynak Supermig 355SP, ağır çalışma koşullarında bile en yüksek performansı sağlarken, profesyonellerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Endüstriyel şartlara uygunluğu ve çeşitli uygulama olanaklarıyla sektörde bir adım daha öne çıkıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ