Makine Haber

Aksa Jeneratör, e-ticaret uygulaması ile sektörde bir ilke imza attı

Jeneratör sektörünün önde gelen markalarından biri olan Aksa, sektördeki ilk e-ticaret uygulamasını başlattı. Ev, kamp, iş yeri ve endüstriyel kullanım için portatif jeneratörlerin satışa sunulduğu e-ticaret uygulaması hizmete girdi.

  • 08 Nisan 2020
Aksa Jeneratör, e-ticaret uygulaması ile sektörde bir ilke imza attı

Aksa Jeneratör, Türkiye’de e-ticaret üzerinden jeneratör satış uygulamasını başlatan ilk jeneratör üretici firması oldu. Ev, kamp, iş yeri ve endüstriyel kullanım için portatif jeneratörlerin satışa sunulduğu e-ticaret uygulaması hizmete girdi.
Dünyadaki üretim ve pazarlama trendlerini yakından izleyerek, müşterilerinin tüm ihtiyaç ve satın alma davranışlarına uyumlu yapılarını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Aksa Jeneratör Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Rıdvan Özer, “E-ticarette ürün çeşitliliğini artırarak, müşteri odaklı alternatif satış kanallarımızı geliştireceğiz” dedi.

“Yeni ürün ve uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz”
Yılsonuna kadar e-ticaret uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek alışverişlerle birlikte, yurt içi portatif jeneratör satışlarında yüzde 20 artış sağlamayı hedeflediklerini belirten Özer, şunları söyledi: “Endüstriden günlük kullanıma kadar geniş bir yelpazedeki ürünlerimizi, uygun platformlarda ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yeni ürün ve uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz. Aksa Jeneratör, kurulduğu 1962 yılından bu yana hizmet verdiği endüstrilerin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştirerek büyüdü ve global bir şirket haline geldi. 170 ülkeye satış yapan ve dünyanın ilk beş üreticisi içinde olma konumumuzu daha da üst sıralara taşıma hedefimiz doğrultusunda çok yönlü bir çalışma içindeyiz. e-ticaret hizmetini de tüm dünyada yaygınlaştırmayı istiyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ