Makine Haber

WIN Eurasia Fuarı, Corona virüsü nedeniyle ertelendi

WIN Eurasia Fuarı’nın yeni tarihinin 18-21 Haziran 2020 olarak belirlendiğini duyuran Hannover Fairs Turkey Fuarcılık; Türkiye’nin, İran, İtalya Çin ve bölge ülkeler ile olan karşılıklı uçak seferlerinin iptal olmasının, söz konusu kararın verilmesinde belirleyici olduğu aktarıldı.

  • 05 Mart 2020
WIN Eurasia Fuarı, Corona virüsü nedeniyle ertelendi

12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan WIN Eurasia Fuarı’nın yeni tarihi 18-21 Haziran 2020 oldu. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’tan yapılan açıklamada; Türkiye’de henüz Covid-19 vakasına rastlanmamış olmasına rağmen, İran, Çin ve İtalya ile olan karşılıklı uçak seferlerinin iptal olması ve destekleyen dernekler başta olmak üzere, fuar katılımcısı ve ziyaretçi firmalardan gelen talepler nedeniyle etkinliğin haziran ayına ertelendiği ifade edildi.
Şirket tarafından yapılan duyuruda, “Katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin, tüm iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı her zaman önceliğimizdir. Türkiye’de zamanında alınan tüm sağlık önlemlerine karşın, çoğunluğun talep ve beklentileri doğrultusunda WIN Eurasia 2020’nin yeni tarihi 18-21 Haziran olarak belirlenmiştir” denildi.
Türkiye’nin, İran, İtalya Çin ve bölge ülkeler ile olan karşılıklı uçak seferlerinin iptal olmasının, söz konusu kararın verilmesinde belirleyici olduğunun ifade edildiği açıklamada, “Corona virüsünün yılın ilk yarısında tetiklediği küresel ekonomik zorluklar göz önüne alındığında; yeni fuar tarihimizin yılın ilk yarısı tamamlanmadan önce önemli bir ticari hacim yaratacağına, önemli fırsatlar getireceğine, katılımcı ve ziyaretçilerimize iş bağlantıları kurma noktasında yeni imkânlar tanıyacağına inanıyoruz” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ