Makine Haber

Halıcı Group, son teknolojiye uygun olarak dizayn edilen yeni merkez ofisine taşındı

Çalışanlarını merkeze koyduğu, onların esnek ve rahat çalışabileceği geleceğin ofis konsepti yatırımını gerçekleştiren Halıcı Group, aynı zamanda genişleyen iş hacmi doğrultusunda üretim alanlarını genişletti. Şirket, personel alımı yapmayı da hedefliyor.

  • 26 Ekim 2022
Halıcı Group, son teknolojiye uygun olarak dizayn edilen yeni merkez ofisine taşındı

Halıcı Group, çalışanlarını merkeze aldığı esnek ve modern ofis konseptinde son teknolojiye uygun olarak dizayn edilmiş yeni merkez ofisine taşındı.
Yeni merkez ofisleri hakkında açıklama yapan Halıcı Group CEO’su Dr. Hüseyin Halıcı, “Pandemi dolayısıyla ertelenen, ancak tamamladığımız yeni şirket merkezimize eylül ayında taşındık. Çalışanlarımızı merkeze koyduğumuz, onların esnek ve rahat çalışabileceği, geleceğin ofis konsepti yatırımını gerçekleştirdik. Aynı zamanda genişleyen iş hacmimiz doğrultusunda üretim alanlarımızı genişlettik ve gerek şirket merkezimiz gerekse şubelerimizde personel alımı yaparak iş hacmimizi daha da geliştireceğiz” dedi.

“ABB’nin dünyada en büyük PLC partneriyiz”
2022 yılsonu hedeflerini de paylaşan Halıcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2022 yılı global ve yerel çok sayıda zorluğa rağmen güçlü bir büyüme gerçekleştirdiğimiz bir yıl. 2022’de ilk yarı hedeflerimizin oldukça üstünde bir performans sergiledik ve ikinci yarısında da benzer bir performansla yıl sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. ABB’nin dünyada en büyük PLC partneriyiz, ABB Avrupa’da en büyük ABB Drive partneriyiz, bu liderliklerimizi daha da büyütmek hedefindeyiz. Bu doğrultuda yıl sonu hedeflerimiz de hem merkezimize hem de bölgelere personel ve tesis yatırımı yaparak müşterilerimize daha fazla yakın olmak, daha hızlı çözüm sunmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak hedefindeyiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ