Makine Haber

ELS Lift’in Hindistan distribütörü belli oldu

Küresel çaptaki bayi ağını her geçen gün genişleten ELS Lift, merkez ofisi Yeni Delhi’de bulunan MSafe Group ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı. MSafe Group, ELS Lift’e ayrıca Bangladeş, Nepal ve Sri Lanka’da da satış faaliyetleri konusunda hizmet verecek.

  • 22 Haziran 2020
ELS Lift’in Hindistan distribütörü belli oldu

Hindistan’ın tamamında teknik servis ve makine satışı gibi konularda hizmet verecek MSafe Group ile personel yükseltici platform üreticisi ELS Lift arasında distribütörlük sözleşmesi imzalandı. MSafe Group, ELS Lift’e ayrıca Bangladeş, Nepal ve Sri Lanka’da da satış faaliyetleri hususunda hizmet verecek.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan MSafe Group Genel Müdürü Pradeep Aggarwal, “ELS Lift ile gerçekleştirdiğimiziş birliği, Hindistan ve çevre ülkelere sağlam bir ürün yelpazesi sunmamızı sağlayacak. Her ihtiyacına uygun makine parkurumuz ile müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebileceğiz. ELS Lift ile gerçekleştireceğimiz yeni projeleri de sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
Gerçekleştirdikleri analizler sonrasında Hindistan ve çevre bölgelerde sağlam ve kaliteli ekipman ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini kaydeden ELS Lift’in İş Geliştirme ve İhracat Müdürü Alistair Palacıoğlu ise, “Müşteri ihtiyaçlarımızı destekleyecek ve ELS Lift ürünlerini Hindistan’da temsil edecek olan böyle deneyimli bir ekibe sahip olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ