Makine Haber

Corona virüsü, Automechanika İstanbul Fuarı’nı da erteletti

Messe Frankfurt İstanbul ile Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’ın iş birliğiyle organize edilen ve 2-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Automechanika İstanbul Fuarı, Corona virüsü nedeniyle ertelendi. Etkinlik, bu yıl 25-28 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

  • 10 Mart 2020
Corona virüsü, Automechanika İstanbul Fuarı’nı da erteletti

2-5 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Automechanika İstanbul Fuarı, COVID-2019 (Corona virüsü) nedeniyle 25-28 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Messe Frankfurt İstanbul ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’ın iş birliği ile organize edilen etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Automechanika İstanbul, geçen sene 37 ülkeden bin 397 katılımcı ve 130 ülkeden 48 bin 737 ziyaretçi ağırlayarak bir rekora imza attı. Bu yıl da hem ziyaretçi, hem de katılımcı rakamlarında yeni rekorlar kırması beklenen fuar, Corona virüsü nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Türkiye’de bir tehlikeye rastlanılmamış olmasına karşın, maalesef dünyada son dönemde sağlık alanında yaşanan ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘salgın’ olarak tanımlanan ve öngörülmesi mümkün olmayan bir coğrafi alana büyük bir hızla yayılan Corona virüsü nedeniyle etkinlik 25-28 Haziran 2020 tarihlerine ertelendi. Bu karar; sektörün önde gelen dernekleri ve Automechanika İstanbul’un paydaşları ile yapılan görüşmeler sonucunda ve fuar katılımcıları ve derneklerin talepleri doğrultusunda; kamu sağlığı gözetilerek hem katılımcı, hem de ziyaretçiler adına herhangi bir mağduriyet ya da hak kaybı yaratmamak adına alındı” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ