Makine Haber

Wilo, IFAT 2020 Fuarı için tasarlanan standını dijitale taşıdı

148 yıllık pompa üreticisi Wilo, pandemi sürecinde müşterileri ve iş ortaklarıyla iletişimde kalmak üzere geliştirdiği dijital çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle IFAT 2020’nin iptal edilmesi üzerine fuar için hazırladığı standını dijitale taşıdı.

  • 12 Mayıs 2020
Wilo, IFAT 2020 Fuarı için tasarlanan standını dijitale taşıdı

Wilo, iki yılda bir Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen ve çevre teknolojilerinin nabzını tutan IFAT 2020 Fuarı’nın iptal edilmesi nedeniyle fuar için hazırladığı standını dijital ortama taşıdı. Bulunulan her ortamdan standı gezme imkânı sunan şirket; sunumlar, animasyonlar ve referans videolar yardımı ile ziyaretçilerin detaylı bilgi edinmelerini de sağlıyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan şirket yetkilileri, “Wilo’nun sanal standında; markanın akıllı ürün ve çözümleri, CO2 emisyonları ve hammadde tüketim tasarrufu ile iklim dostu su yönetimi konuları temel taşları oluşturuyor. Öne çıkan ürünler arasında; Nexos yapay zeka teknolojisine sahip akıllı atık su pompası Wilo-Rexa Solid Q, sınıfının en iyisi olan yüksek verimli pompa serisi Wilo-Actun Zetos, yüksek hacimli akış ve maksimum enerji verimliliği sağlayan yeni ayrılabilir gövdeli Wilo-Atmos Tera-SCH yer alıyor” dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ