Makine Haber

Türk Prysmian Kablo, Müşteri Memnuniyeti Sertifikası’nı aldı

Türk Prysmian Kablo, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında aldığı yönetim sistemi sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Denetimleri başarıyla tamamlayan firma, ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

  • 06 Aralık 2019
Türk Prysmian Kablo, Müşteri Memnuniyeti Sertifikası’nı aldı

Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, SGS Turkey firması tarafından gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayarak, ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Kuruluş, 2019 yılı başında da ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı Sertifikası’nı alarak hem Türk kablo sektöründe, hem de Prysmian Group içerisinde söz konusu sertifikayı alan ilk şirket olmuştu.

Farisè: “Sektörün öncüsü olmamız sorumluluklarımızı artırıyor”


Günümüz iş dünyasında şirketlerin devamlılıklarını sağlayarak, rekabette öne geçebilmelerinin ve hedeflerine ulaşmalarının ancak müşterileriyle mümkün olduğunu söyleyen Türk Prysmian CEO’su Cinzia Farisè, şunları aktardı: “Türk kablo sektörünün öncü şirketi olmamız, sektörümüze ve müşterilerimize karşı sorumluluklarımızı artırıyor. Hem bu sorumluluk bilinciyle, hem de sürdürülebilirlik vizyonumuz çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi sertifikasını almaya hak kazandık.”

Tanju: “Tüm denetimleri başarıyla geçtiğimiz için çok mutluyuz”


Şirketin sertifikayı alım sürecini yöneten Türk Prysmian Kablo İş Güvenliği, Sağlık, Çevre ve Kalite Güvence Müdürü Senem Tanju ise, “Sürdürülebilirlik, çalışmalarımızın temelinde yer alıyor. Müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı memnun etmek, şikayet ya da önerilerini iyi dinlemek ve doğru analiz etmek ve onlara her zaman beklentilerinin ötesinde hizmet vermek işimizin her aşamasında önceliğimiz. Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’nde de, tüm denetimleri başarıyla geçtiğimiz için çok mutluyuz. Bu sürece gerçekleştirdikleri çalışmalarla katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ