Makine Haber

SAS Türkiye’de üst düzey atama

SAS Türkiye’de 2006-2012 yılları arasında Telekomünikasyon ve İş Ortakları Satış Müdürü olarak görev yapan ve şirkete yeniden katılan Emre Ultav, SAS Türkiye’de Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

  • 13 Aralık 2020
SAS Türkiye’de üst düzey atama

SAS Türkiye’de Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Emre Ultav atandı. İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan ve yüksek lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde tamamlayan Ultav, 20 yılı aşkın sektör deneyimine sahip. İş hayatına Nexus A.Ş.’de yazılım mühendisi olarak başlayan Ultav, Software AG’deki Müşteri Yöneticiliği ve Satış Pazarlama Müdürlüğü görevlerinden sonra, Gantek A.Ş’de BMC Software Grup Müdürlüğü görevini üstlendi. Ardından SAS da dâhil olmak üzere Oracle ve SAP gibi global şirketlerde; çözüm liderliği, satış, pazarlama ve kanal yönetimi alanlarında yöneticilik pozisyonlarında bulundu.

Ultav: “Müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
SAS Türkiye’de 2006-2012 yılları arasında Telekomünikasyon ve İş Ortakları Satış Müdürü olarak görev yapan Emre Ultav, yeni görevi hakkında şunları söyledi: “SAS’ın büyüyen organizasyonuna üst düzey sorumluluk alarak yeniden katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şirketlerin çok daha azı ile fazlasını yapmak zorunda kaldığı, veriye dayalı doğru kararlar vermeye her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğu bu dönemlerde; SAS’ın ileri analitik çözümleri, uzmanlığı ve birikimleriyle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ