Makine Haber

Rockwell Automation, özel eğitim ve etkinliklerle sistem entegratörlerinin gelişimlerini destekliyor

Rockwell Automation, partner gelişim programları sayesinde sistem entegratörlerinin gelişimlerini destekliyor. Özel eğitim ve etkinliklerle her zaman sistem entegratörlerinin yanında olan şirket, sistem entegratörlerine daha önce girmedikleri pazarların kapılarını da açıyor.

  • 16 Nisan 2021
Rockwell Automation, özel eğitim ve etkinliklerle sistem entegratörlerinin gelişimlerini destekliyor

Endüstriyel otomasyonda dünyanın önde gelen şirketlerinden Rockwell Automation, sistem entegratörlerine özel eğitim ve etkinliklerle onların gelişimini destekliyor, pazarda hızlı ve doğru hareket edebilmelerine esneklik kazandırıyor. Sistem entegratörlerini; ‘System Integrator’, ‘Recognized System Integrator’ ve ‘Solution Partner’ olmak üzere 3 ana kategoride konumlandıran şirket, sistem entegratörlerinin hem finansal, hem de teknik açıdan gelişimlerine doğrudan katkı sağlıyor.

Kiper: “Partnerlerimizle birlikte büyümeyi hedefleyen bir şirketiz”


Rockwell Automation’ın partnerleriyle birlikte büyümeyi hedefleyen bir şirket olduğunu belirten Rockwell Automation Türkiye Sistem Entegratörleri Satış Yöneticisi Umut Kiper, “Partnerliğin karşılıklı katma değer yaratması gerektiğine inanıyoruz. Rockwell Automation olarak, bu anlamda elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Bu bakış açısının yansımalarını gerek globalde, gerekse Türkiye’de oldukça pozitif sonuçlar alarak görüyoruz. Rockwell Automation Türkiye olarak, global sistem entegratörü yapılanmamızı Türkiye’de de aynı şekilde uyguluyoruz. Sistem entegratörlerimiz ile çok yakın çalışan satış ve teknik ekiplerimiz mevcut. Bu yapılanma, partnerlerimizin pazarda hızlı ve doğru hareket edebilmelerine çok önemli katkı sağlıyor” dedi.

“Sistem entegratörlerine özel programlar hayata geçiriyoruz”
Tüm sistem entegratörleri pazarda çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Kiper, şunları aktardı: “Son kullanıcıların talep ettiği projelerin büyük bir kısmını, sistem entegratörleri gerçekleştiriyor. Dolayısıyla, kullandıkları teknoloji ve uygulamaların katma değeri; son kullanıcılar, sektörler ve teknoloji geliştiricileri açısından oldukça önem taşıyor. Sistem entegratörlerine özel programlar hayata geçiriyoruz. Onların teknik gelişimlerini sürdürmelerine destek olduğumuz, yaşayan ve gelişen PartnerNetwork programımız sayesinde, partnerlerimizin değişen teknolojiye ve uygulamalara hızla entegre olmalarını sağlıyoruz. Böylece, pazardaki rekabet koşullarında ellerini güçlendiriyoruz. Recognized System Integrator ve Solution Partner’ler için yıllık bir bonus uygulamamız bulunuyor. Uygulamamızla birlikte yıllık olarak bonus kazanabiliyorlar. Partnerlerimiz, PartnerNetwork hesaplarına yatırılan bonusları, ürün veya hizmet alımında kullanabiliyorlar.”

“Eğitimleri Rockwell Automation uzmanlarından alıyorlar”
Lokal mühendislik ekipleri ile birlikte, her çeyrekte partnerlerine özel planladıkları ‘Yeni Teknolojiler & Çözümler’ başlıklı eğitimler de gerçekleştirdiklerini aktaran Umut Kiper, “Ayrıca her yıl ‘TechEd’ adını verdiğimiz ve 1000’den fazla partnerimizin katıldığı yaklaşık bir hafta süren özel bir etkinliğimiz mevcut. Bu etkinlik sayesinde, Türkiye’deki partnerlerimiz farklı ülkelerde yapılan projeleri dinleme fırsatı ve hatta kendi projelerini sunma fırsatı yakalıyor. Aynı zamanda, eş zamanlı olarak laboratuvar ortamında ‘hands-on’ diye tanımladığımız eğitimleri Rockwell Automation uzmanlarından alıyorlar” şeklinde konuştu.

“Ürün ve çözümlerimizi endüstriyel dönüşümü göz önünde bulundurarak geliştiriyoruz”
Rockwell Automation’ın uzun yıllardan bu yana, tüm ürün ve çözümlerini endüstriyel dönüşümü göz önünde bulundurarak geliştirdiğini de vurgulayan Kiper, şöyle devam etti: “Sistem entegratörlerinin dijital dönüşümde kendilerini geliştirmeleri bir lüks değil, günümüzde bir zorunluluk. Rockwell Automation olarak sahip olduğumuz tüm tecrübeleri entegre ettiğimiz ‘FactoryTalk InnovationSuite’ adında bir platform ortaya çıkardık. FactoryTalk InnovationSuite ile işletmelerin üretim performanslarını ve verimliliklerini takip ediyor; aynı zamanda da analitik ve kestirimci bakım gibi uygulamalarla daha etkili çalışmalarına olanak sağlıyoruz. Pazarda bu konuyla ilgili ciddi bir talep var. Sistem entegratörlerinin zaman kaybetmeden dijital dönüşüm konusunda kendi gelişimlerine yatırım yapmaları gerekmekte. Bu sayede, kendilerine çok daha yeni pazarlar açabilir; aynı zamanda kendilerini ön plana çıkaracak farklılığı gösterebilirler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ