Makine Haber

Mitsubishi Electric’in Manisa fabrikası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı

Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., Uluslararası Standartlar Teşkilatı (ISO) 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı. Şirket, 2017 yılında faaliyete geçen Manisa fabrikasında yüksek teknolojili ve çevreye dost ev tipi klimalar üretiyor.

  • 15 Temmuz 2020
Mitsubishi Electric’in Manisa fabrikası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı

Ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş., ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni aldı. ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi; işletmelerin hedeflerini, prosedürlerini ve planlarını belirlemelerini ve risk analizi yapmalarını sağlayarak, müşteri odaklı ve disiplinli bir organizasyon yaratmalarını sağlıyor.
Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş.’nin, şirketin Avrupa’daki ilk ev tipi klima fabrikası olma özelliğini taşıdığını aktaran yetkililer, “Bu yatırım, Mitsubishi Electric Corporation için gelişme ve büyüme potansiyeline inandığı Türkiye’yi ev tipi klima alanında önemli bir üretim üssü haline getiriyor. Şirketin Sanayi 4.0’a yanıtı olan e-F@ctory konseptiyle tasarlanan dijital klima fabrikasında, yüksek teknolojili çevreye dost ürünler üretiliyor. Yaklaşık 406,2 milyon TL sermayeyle kurulan fabrika, 60 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor” diye konuştular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ