Makine Haber

Galvanizli çelikler için verimli ve sürdürülebilir kaplama

Alesta AP QualiSteel; tipik olarak çelik yapıların, makine bileşenlerinin, bahçe ve dış mekan mobilyalarının, çitlerin, rayların, oyun parkı ekipmanlarının, sokak ve dış mekan aydınlatmalarının ve farklı bir çok ürünün kaplanmasında kullanılıyor.

  • 06 Ekim 2020
Galvanizli çelikler için verimli ve sürdürülebilir kaplama

Axalta

Sıcak daldırma galvanizli çeliklerin kaplanması için yenilikçi toz kaplama olan Alesta AP QualiSteel, kaplamacıların aradıkları avantajları sunuyor. Mükemmel gaz giderme özellikleri ve iyi akış, kusursuz bir yüzey görünümü sağlıyor. Düşük sıcaklıklarda hızlı ve güvenilir kürlenme, enerji tasarrufu sağlıyor ve üretkenliği artırıyor. Qualisteelcoat spesifikasyonlarına göre son derece yüksek UV ve nem direnci, kaplanmış parçalar için daha uzun ömür döngüsü sağlıyor. Geniş RAL renk yelpazesine sahip olan Axalta Boya Sistemleri’nin yeni koleksiyonu, toksik madde içermeme ve düşük sarfiyat avantajları ile kaplamayı daha sürdürülebilir kılıyor.
Galvanizli çelik yapıların ve ürünlerin korunması söz konusu olduğunda, görünüm ve sürdürülebilirlik için talepler ciddi oranda artıyor. Axalta bu trende cevap olarak, mimari kalitede yüksek verimli Alesta AP QualiSteel toz boyaları sunuyor. Yenilikçi ürüne özgü özellikler sayesinde, kaplama ön gaz giderme adımı olmadan uygulanabiliyor. Geleneksel iki adımlı yöntem uygulaması ile karşılaştırıldığında yeni toz boya uygulaması, kaplanmış yüzeyin görünümünü etkilemeden verimliliği artırma imkânı sağlıyor.

Yüksek verimlilik ve daha düşük kürlenme sıcaklığı
Yüksek verimlilik ve daha düşük kürlenme sıcaklığı, sözleşmeli uygulayıcılar ve kendi şirket bünyelerinde toz boya yapan kuruluşlar için üstün avantajlar sunuyor. Kaplanacak ürüne bağlı olarak, Alesta AP QualiSteel 160 °C’a kadar düşük sıcaklıkta kürlenebilirken; daha yüksek sıcaklıklarda verimlilik daha da artabilir. Malzeme ve enerji tasarrufuna ek olarak, sürdürülebilirlik yeni toz boyaların önemli özelliklerindendir.
Uluslararası kalite belgeleme sistemi Qualisteelcoat’un bir parçası olan toz boyalar, çok iyi UV dengesi ve mekanik direnç de sağlıyor, Bu sayede, bileşenlerin ömrü çok daha uzun olur.
Alesta AP QualiSteel; tipik olarak çelik yapıların, makine bileşenlerinin, bahçe ve dış mekan mobilyalarının, çitlerin, rayların, oyun parkı ekipmanlarının, sokak ve dış mekan aydınlatmalarının ve farklı bir çok ürünün kaplanmasında kullanılıyor. Toz kaplamalar ana RAL renklerinde stoktan temin edilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ