Makine Haber

Fanuc, 7. Dünya Otomotiv Konferansı’nın gold sponsoru oldu

Fanuc, dünya otomotiv sektörünün nabzını tutan ve bu yıl pandemi nedeniyle ilk kez online olarak gerçekleştirilen Dünya Otomotiv Konferansı’nın gold sponsoru oldu. Etkinlikte; Fanuc Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit ve Fanuc Robot Teknik Müdürü Murat Kısa da konuşmacı olarak yer aldı.

  • 25 Eylül 2020
Fanuc, 7. Dünya Otomotiv Konferansı’nın gold sponsoru oldu

Geçen yıl 40 ülkeden 800’ün üzerinde katılımcı ile düzenlenen Dünya Otomotiv Konferansı, 2020’de yeni normal koşullara adapte olarak online platformda düzenlendi. Fanuc da, 7. Dünya Otomotiv Konferansı’na bu yıl gold sponsorluk ile destek verdi.
Vaka analizlerinin, sektördeki öncü firmaların sunumlarının, sanal sergilerin ve dijital toplantıların yapıldığı etkinliğin ana gündemini pandemi sürecinin koşulları ve ilerleyen dönemin ekonomik beklentileri oluşturdu. Konferansta Fanuc Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, ‘Değişen Dünyada Üretim’ başlıklı bir sunum yaparken; Fanuc Robot Teknik Müdürü Murat Kısa da şirketin robot teknolojilerini anlattı.

Yiğit: “Bugünün çok daha üzerinde bir verimlilik seviyesi oluşacak”
Konferansta ‘Değişen Dünyada Üretim’ başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Fanuc Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Amerika, Asya ve Avrupa pazarında faaliyet gösteren otomotiv devlerinin üretim hatlarında faaliyet gösteren 100 binin üzerinde kurulu robotumuz var. IoT teknolojileri ile donatılacak olan gelecekte, otomotiv sektöründe bugünün çok daha üzerinde bir verimlilik seviyesi oluşacak” dedi.
Yiğit, üretim sürecinde makineleri birbirine bağlayan ve tüm süreç zinciri boyunca kapsamlı veri analizi sağlayan açık IIoT platformları FIELD sistemi hakkında da detaylı bilgi verdi.
Kolaboratif robot teknolojisi, entegre görüntü teknolojisi (iRVision), ark ile punta kaynağı, learning vibration control (LVC) ve boya robotları hakkında konuşan Fanuc Robot Teknik Müdürü Murat Kısa ise, Fanuc’un söz konusu teknolojilerinin çalışma prensipleri ile üretim hattındaki davranış modellerini aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ