Makine Haber

Endüstri 4.0 tabanlı geliştirilen SK 500P frekans inverterleri

Mekanik ve elektronik çözümler alanında dünyanın önde gelen tahrik teknolojisi üreticilerinden olan ve birçok sektöre özel çözümler sunan Nord Drivesystems, Endüstri 4.0 tabanlı olarak geliştirdiği SK 500P frekans inverterlerini piyasaya sundu.

  • 07 Nisan 2020
Endüstri 4.0 tabanlı geliştirilen SK 500P frekans inverterleri

Nord Drivesystems

Mekanik ve elektronik çözümler alanında dünyanın önde gelen tahrik teknolojisi üreticilerinden olan Nord Drivesystems, yekpare Unicase gövde tasarımına sahip Nordac PRO SK 500P frekans inverterlerini geleceğin teknolojisini yakalamak isteyenlerin hizmetine sunuyor.
Gıda sektöründen çimento ve madene, havaalanlarından lojistiğe ve daha birçok sektöre yönelik güç aktarımı konusunda özel tahrik çözümleri sunan Nord Drivesystems, Nordac PRO SK 500P frekans inverterlerini Endüstri 4.0 tabanlı olarak geliştirdi.
Yeni modüler Nord inverterleri; etkileyici haberleşme ve endüstriyel ağ sistemi için arayüz imkânının yanı sıra, yenilikçi özellikleriyle birlikte pek çok eklenti olanağı içeriyor. Nordac PRO ailesinden olan frekans invertleri, tak-çalıştır kumandayla güvenlik ve opsiyonel modül eklentileri ile özellikleri artırma imkânı tanıyor. Kitap boyutundaki kompakt tasarımından faydalanabilen kullanıcılar, ince tasarım kumanda panolarıyla yerden tasarruf sağlarken

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ