Makine Haber

Eaton Teknoloji Karavanı Ankara’yı ziyaret etti

17-19 Aralık’ta Ankara’yı ziyaret eden Eaton Teknoloji Karavanı; İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale, Konya, Gaziantep, Ereğli, Eskişehir, Antalya, Samsun ve Mersin başta olmak üzere Anadolu’nun birçok noktasında Mobil Teknoloji Günleri’ne devam edecek.

  • 25 Aralık 2019
Eaton Teknoloji Karavanı Ankara’yı ziyaret etti

Güç yönetimi şirketi Eaton, yenilikçi ürünlerini tanıttığı ve tüm EMEA’da geleneksel hale getirdiği Mobil Teknoloji Günleri kapsamında, 17-19 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara’yı ziyaret etti.
Karavanda birçok ürün, yenilenen ve geliştirilen özellikleriyle 12 farklı ilde; makine imalatından gıdaya, havalandırma ve soğutma sektöründen temiz/atık su, demir çelik, madencilik, işleme, ambalaj, seracılık ve tarıma kadar birçok sektörden kullanıcılara ulaşıyor. 2015’ten beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerle Mobil Teknoloji Günleri’ni Türkiye’de bir kültür haline getirdiklerini ifade eden Eaton Elektrik Türkiye Ülke Müdürü Yılmaz Özcan, “Eaton Elektrik Türkiye Grubu olarak, Mobil Teknoloji Günleri ile EMEA Bölgesi içerisinde en çok kilometreyi kat eden ve en çok müşteriye ulaşan ekip olmanın gururunu taşıyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ