Makine Haber

E-Data Teknoloji, 3D yazıcı üreticisi Creality’nin resmi distribütörü oldu

E-Data Teknoloji, Çin pazarının önde gelen 3D yazıcı üreticilerinden Creality’nin resmi distribütörü oldu. 50 bin metrekarelik üretim tesisinde 1000’den fazla çalışanı ile faaliyet gösteren Creality; bireylere, ailelere, eğitim kurumlarına ve şirketlere yönelik çözümler sunuyor.

  • 22 Nisan 2021
E-Data Teknoloji, 3D yazıcı üreticisi Creality’nin resmi distribütörü oldu

BT alanında 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Data Teknoloji, Çin pazarının önde gelen 3D yazıcı üreticilerinden Creality’nin dağıtımını üstlendi. E-Data Teknoloji, 100’den fazla patenti bulunan ve yılda 1 milyondan fazla 3D yazıcı üreten Creality’nin tam yetkili tek ve resmi distribütörü oldu.

Wu: “600 milyon dolarlık bir ciroya ulaşmak üzereyiz”
Kuruldukları 2014 yılından beri yıllık cirolarında yüzde 200 artış yaşadıklarını ifade eden Creality Pan EMEA Bölgesi Satış Direktörü William Wu, “Bu yıl da aynı artışın süreceğini öngörüyoruz. Hızla büyüyen 3D sektörüne ayak uydururken, 600 milyon dolarlık bir ciroya ulaşmak üzereyiz. Creality, getirdiği yenilikler ve geliştirdiği teknolojiler ile sektöre yön veren lider şirketlerden biri olma hedefi ile kuruldu. Türkiye pazarında da E-Data Teknoloji ortaklığımızla bu misyonu sürdürerek, Türk halkının 3D baskı teknolojisinden daha çok yararlanmasını istiyoruz” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ