Makine Haber

ABB Elektrifikasyon; yeni, dinamik ve çevrimiçi bir platform oluşturdu

Connect Partner Hub’ın Proje özelliği sayesinde kullanıcılar; DocWeb tek hat şeması hesaplama aracı ve e-Configure gibi çeşitli mevcut araçları kullanarak, her yerden gerçek zamanlı olarak projeler tasarlayabilecek, oluşturabilecek ve iş birliği yapabilecekler.

  • 23 Ekim 2020
ABB Elektrifikasyon; yeni, dinamik ve çevrimiçi bir platform oluşturdu

Connect Partner Hub, 2017’de piyasaya sürüldüğünden bu yana yüz binlerce kez indirilen ve hâlihazırda mevcut olan popüler mobil uygulama ABB Connect araçlarını temel alıyor. ABB Connect, şirketin müşterileri tarafından, mobil ve tablet uygulaması olarak ABB Elektrifikasyon portföyüne göz atmak ve erişmek için kullanılıyor.

Temporit: “Hem ABB, hem de müşterileri için değer yaratıyor”
ABB’nin Elektrifikasyon Bölümü Dijital Lideri Andrea Temporiti, “Connect Partner Hub, sadece bilgi alışverişi yapmak için kullanılan bir platformdan daha fazlası. Hem ABB, hem de müşterileri için değer yaratan, dijital iş birliği ve iletişim için bir topluluk oluşturan tam bir ekosistem. Platform; iş ortaklarının artık fikirleri tartışabilecekleri ve entegre çözümler, katma değerli hizmetler tasarlamak, satmak, sunmak ve işletmek için diğer profesyonellerin yetkinliklerinden yararlanacakları bir yer olacak” diye konuştu.
Connect Partner Hub’ın Proje özelliği sayesinde kullanıcıların, DocWeb tek hat şeması hesaplama aracı ve e-Configure gibi çeşitli mevcut araçları kullanarak, her yerden gerçek zamanlı olarak projeler tasarlayabileceklerini, oluşturabileceklerini ve iş birliği yapabileceklerini kaydeden yetkililer, “Fikir Deposu’nda kullanıcılar, fikirlerini doğrudan ABB ürün yöneticileriyle paylaşabilir ve geri bildirimler alabilirler. Connect Partner Hub; ABB ürünlerinin ve çözümlerinin aranmasını, yapılandırılmasını, satın alınmasını ve kurulumunu basitleştirir ve iş ortaklarına, tam ihtiyaçlarına ve faaliyetlerine göre özelleştirilmiş ve sorunsuz bir deneyim sunar. Platform, daha fazla araç ve hizmet kullanıma sunuldukça zaman içinde gelişecek. Fikir Deposu ayrıca, kullanıcıları platformun kendisi için de fikir ve iyileştirmeler önermeye davet eden bir geri bildirim özelliğini de içeriyor” dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ